Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага на български граждани, получаващи доходи в чужбина, възможността да получат ипотечен кредит с изгодни лихвени условия. Продуктът е предназначен за физически лица, които са самонаети или работят на постоянен трудов договор в държава от Европейския съюз, Европейското икономическо пространство, Швейцария, САЩ, Канада и Великобритания. Ипотечният кредит за българи с доход от чужбина е с атрактивна лихва.
Кредитът може да бъде използван за закупуване на по-голям апартамент в града, за покупката на мечтаната къща в страната или на морския бряг, за придобиването на кокетно студио в любимия планински курорт в България или за погасяване на съществуващи задължения. Специално за клиентите, които искат да рефинансират ипотечен кредит от друга банка, Първа инвестиционна банка ще заплати дължимите разноски за нотариални и държавни такси за учредяването на ипотека, в размер до 1200 лв.
Финансирането с новия ипотечен кредит за българи с доход от чужбина е до 70% от пазарната стойност на имота в левове и евро. Банката предлага дълъг срок за погасяването му – до 25 години, на равни погасителни вноски. При предсрочно погасяване след изплащането на 12 месечни вноски не се дължи комисиона. Кредитополучателите могат да направят и застраховка за защита с услугата „Спокойствие с Fihealth“.
Повече информация за ипотечния кредит за българи с доход от чужбина и другите ни продукти, можете да получите от нашите кредитни консултанти, включително чрез видео връзка, както и на нашия сайт: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/krediti/jilishtni-i-ipotechni-krediti/ipotechen-kredit-za-bylgarski-grajdani-s-dohod-ot-chujbina 

Златко Стоянов

Златко е Мениджър „Корпоративни комуникации”, като се присъединява към екипа на Fibank през 2011 г. в дирекция "Методология". Автор е на статии в корпоративния вестник Fibank NEWS, отразяващи един по-приемлив поглед към сложната банкова терминология. Следи развитието на регулациите и тяхното отражение в дейността на банките. Очаквайте от него разработки, посветени на новостите в банковата сфера.

Коментари

Коментирай