На 73 годишна възраст си отиде д-р Емил Илиев – създателят на Международния джаз фестивал в Банско.

Ръководството на Първа инвестиционна банка изказва своите съболезнования на близките му.

С дълбоката си любов към музиката и неизчерпаема енергия, д-р Емил Илиев утвърди Международния джаз фестивал като най-голямото лятно музикално събитие в България и на Балканите, разпознаваемо по целия свят. За 23-годишната история на фестивала на сцената под звездите в Банско са се представили едни от най-популярните световни артисти. Делото на д-р Илиев има значим принос за популяризирането на джаз-музиката в България, културното многообразие и развитието на летния планински туризъм в страната.

Партньорството между д-р Илиев и Fibank датира почти от самото създаване на фестивала. Банката е генерален спонсор на Банско Джаз фест и неделима част от него вече 17 години. Благодарим на д-р Илиев за дългогодишната ни съвместна работа и искреното приятелство.

Д-р Емил Илиев оставя ярка и значима следа зад себе си. Светъл да бъде и небесният му път! Отиде си един голям Човек!

 

От Ръководството на Първа инвестиционна банка АД

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай