В несигурните дни, по време на така нашумялата световна финансова криза, когато всеки малко или много се чувства несигурен за утрешния ден, Българската народна банка предприе редица мерки, които ни дават възможност да се погрижим за вас, нашите клиенти. Разработихме програмата „Банка в нужда се познава” с грижа за нашите съществуващи, но и бъдещи клиенти, тъй като вярваме, че банката е партньор на своите клиенти във всеки един момент. Разработихме няколко варианта, които могат да улеснят клиентите:

- възможност за разсрочване на кредита и по този начин – намаляване на месечните погасителни вноски

- възможност за временно ползване на гратисен период – без погашения по главницата за срок до 12 месеца

- възможност да договорите безплатно тези улеснения до 30.06.2009 г.

Това е нашият начин да застанем до Вас, нашите клиенти и да подадем ръка на тези, които изпитват финансовa несигурност в момента.

Нашите колеги – кредитни инспектори, са на Ваше разположение за да се запознаете в детайли с най-актуалната инициатива на ПИБ, да разгледате предложенията ни и изберете най-благоприятните за Вас условия!

Коментари

  1. Уважаеми господа,
    Отговорът ми по скоро е свързан с това, да изразя благодарност относно вашата загриженост и предоставянето на възможност за предоговаряне на условията по кредита, който ползвам от многоуважаваната ПИБ банка. Желая да подчертая, че обмислям начин за по-скорошно приключване на задължението ми към вас в оставащата си част. Това, което сте създали като инструмент за комуникация е изключително добро попадение. Начинът по който отправяте посланието кара клиенти като мен да се чустват комфортно. Като благодаря за оказаното от вас внимание, ви поздравявам!

  2. Благодаря!

  3. @ Стела,
    да, абсолютно е възможно да се съберат и трите задължения в едно ново! Моля посете кредитен инспектор, за да обсъдите случая и предприемете конкретни действия.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  4. Тази инициатива за мен лично идва съвсем навреме! Вчера четох повече по темата тук: http://darikfinance.bg/view_article.php?article_id=14674. Тая година като сме с малко съкратен бюджет едно разсрочване на потребителския ще се отрази много добре в семейството.

  5. Здравейте,

    имам кредит + кредитна карта + овърдрафт от ПИБ, въпросът ми е мога ли да събера всичките си задължения на едно място, а именно да ми бъде отпуснат кредит за да ги погася и така да плащам всичко на едно място?

Коментирай