Здравейте, приятели!

Преди няколко дни получихме имейл от наш клиент. Благодарим Ви за добрите думи, г-н Йовков!

С негово позволение ще ги споделим и с вас:

Искам да изразя моето възхищение от вашите служители и по - скоро от г-жа/г-ца Деница Ирибаджакова.

Възхитен съм от професионализма и търпението на Вашата служителка. От всичките служители на различни банки с които съм говорил през последните дни, в опитите си да намеря най - подходящата за мен банкова услуга единствено във Вашата банка успях а получа задоволително описание на услугите които предлагате и как те могат да бъдат полезни за мен.

Моля да предадете моите благодарности към г-жа/г-ца Ирибаджакова и към нейните ръководители!

Поздрави,

Йовко Йовков

Радваме се, когато успяваме да ви помогнем с професионален съвет и усмивка.

Поздрави и приятен последен работен ден от седмицата!

Екипът на ПИБ

Коментари

  1. Здравейте,

    И аз искам да изкажа благодарности на ПИБ за подбора на служители. Отидох в банката да питам за конкретна услуга. Момичето, с което разговарях се казва Калина Милчева, ако не се лъжа в този ден (3-ти март) тя само заместваше в клона в Сити Център, София. Тя беше изключително любезна и изчерпателна в обясненията си и с ентусиазъм ми разясни всичко, което исках да знам. Бях толкова приятно изненадана, че веднага се възползвах от услугата.

    Благодаря и продължавайте все така!

  2. Здравейте, Димана! Благодарим за Вашия коментар и съжаляваме за причиненото неудобство. Запознахме отговорните служители с Вашето мнение. Бихте могли да зададете вашете въпроси тук, в секцията "AskFibank" или да използвате формата за обратна връзка на нашата страница. Поздрави!

  3. Ще ми се да можех така ласкаво да се изкажа относно кредитния инспектор Стилияна Стайкова-Евлогиева от клона на Шипченски проход! От няколко дни обикалям банките и признавам си до момента всички служители бяха много любезни, с изключение на тази дама, която се показа изключително некомпетнетна!!!!!!!! Не разбра нито един мой въпрос, ако изобщо ми даде възможност да вмъкна 1-2 такива, защото не позволи да бъде прекъсвана!

  4. @ Жоро, Радваме се, че оценявате така високо старанията и професионализма на колегите от фронт офисите на Първа инвестиционна банка! Благодарим за похвалата, Екип на ПИБ

  5. Което си е вярно, вярно си е. С малки изключения досега персонала в ПИБ е действително най-добре отнасащия се към клиентите персонал в банка с който съм работил.
    И, ако смея да добавя, най-добре изглеждащия персонал в банка :)

Коментирай