В последните няколко дни получаваме много писма от Вас, нашите лоялни клиенти, в които изразявате Вашата подкрепа. Тук публикуваме част от тях. Благодарим Ви за подкрепата!

В подкрепа на ПИБ

Най-големият производител на метални изделия в Югозападна България – "СТРИМОНА" ЕООД и "СТРИМОНА СТРОЙ" ЕООД - изразява своята безрезервна подкрепа към "Първа инвестиционна банка" АД (ПИБ).

"СТРИМОНА" ЕООД и "СТРИМОНА СТРОЙ" ЕООД заявяват, че са насочвали, насочват и ще продължават да насочват всички свои постъпления от България и чужбина в Първа инвестиционна банка. Наред с това фирмите имат разкрити в ПИБ индивидуални банкови сметки на всички свои служители, по които плащат трудовото им възнаграждение.

ПИБ е дългогодишен и надежден партньор не само на "СТРИМОНА" ЕООД и "СТРИМОНА СТРОЙ" ЕООД, но и на голяма част от нашите контрагенти и партньори в България. Така ще бъде и занапред.

Призоваваме всички наши клиенти, контрагенти и служители да изразят своята подкрепа към Първа инвестиционна банка - най-истинската българска банка. Нека запазим бизнеса в България.

Станислав Ласков

Управител на фирмите "СТРИМОНА" ЕООД и "СТРИМОНА СТРОЙ" ЕООД

Източник: www.strimona.net

02.07.2014 г., 12:15

Имена / фирма: Полина Илиева

Относно: Благодарност

Здравейте, преди няколко години всички мои приятели, които имаха свой бизнес, работеха с ПИБ. Може би от тях, може да е друго, но изградих особено уважително отношение към банката. Мислех си, един ден, ако имам бизнес - това ще е моята банка. Случи се. Макар да е отскоро. Исках да Ви благодаря за реакцията Ви в оня... особен ден. И да Ви поздравя за цялостната Ви политика. Мина ми през ум да Ви пиша, още в понеделник, но впоследствие размислих. Обаче като видях тениските "I love Fibank" някак реших, че е важно да знаете, че посланията Ви (цялостната Ви корпоративна политика) стигат до Вашите клиенти.

Поздрави,

Поли И.

02.07.2014 г., 8:18

Имена / фирма: Тодоров

Казвам се Тодор Тодоров и цялото семейство има депозити в ПИБ. Запазихме доверието си към Вас въпреки провокацията. Бизнес се прави преди всичко с доверие и толерантност.

01.07.2014 г., 10:55

Имена / фирма: Община Димитровград

Относно: писмо

ДО РЪКОВОДСТВОТО НА ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

Убеден съм, че в създалата се неблагоприятна ситуация за банковата система Първа инвестиционна банка ще отстои своята стабилност на пазара. Професионализмът на екипа, с който работите, дава основания да вярваме, че ще преодолеете кризата на доверие, към която е тласкана финансовата система в момента. Надявам се, че лидерската Ви позиция като една от водещите банки в страната ще издържи на изпитанията и ще бъде още едно доказателство, че ПИБ е стабилен и коректен партньор.

ИВО ДИМОВ

Кмет на община Димитровград

From: Vesselin Balevski

Sent: Monday, June 30, 2014 4:29 PM

Subject: Съобщение до партньори

Уважаеми клиенти, колеги и партньори,

Фирмата ми БНК, както и аз лично съм клиент на Първа инвестиционна банка от 20 години. През всичките тези години бизнесът ми беше свързан с тази отлична банка. Оперативност, точност, коректност, експедитивност, лично отношение и персонално обслужване – това са думите, с които мога да определя Първа инвестиционна банка.

В подкрепа на моята Първа инвестиционна банка Ви уверявам, че като дългогодишен клиент на Банката, аз и фирмата ми не се поддаваме на криминалните провокации и не изпадаме в паника за парите си, които държим в ПИБ. Уведомявам Ви, че продължавам да си държа личните и фирмените пари по сметки в ПИБ, там плащам и заплатите на служителите ми и се разплащам с контрагенти.

Като хора, с които работя, вярвам, че всички сме достатъчно интелигентни и няма да влезем в зловреден сценарий срещу банковата система и Първа инвестиционна банка. Нека да запазим бизнеса на България!

Поздрави,

Веселин Балевски

From: Vladimir Velev

Sent: Monday, June 30, 2014 11:37 AM

To: call@fibank.bg

Subject: Подкрепа!

Здравейте, Fibank!

Като обикновен гражданин бих искал да покажа подкрепата си за Вашата банка в тези нелеки за вас времена, която винаги съм смятал за израз на българския дух на предприемчивост.

Преди време получих от Вас предложение за кредитна карта като бивш клиент на Юнионбанк, което не приех, защото нямах нужда от нея. В момента все още не се нуждая от такава карта, НО ако прецените, че моята малка кредитна карта би била подкрепа за вас в този момент, моля да се свържете с мен за по-нататъшни действия.

Поздрави!

Владимир Велев, Пловдив

 

From: PLAMEN RALOVSKY

Sent: Monday, June 30, 2014 11:15 AM

To: call@fibank.bg

Subject: Support and confidence

Уважаеми екип на ПИБ,

Поздравявам ви и ви балагодаря за професионалното отношение и хладнокръвие, което проявихте при тази безпрецедентна по нахалството и абсурността си атака към вас.

Не съм се съмнявал,че ще постъпите правилно. А това, сигурен съм, ще донесе допълнителни "лихви" от доверие към вас от нас.

Пламен Раловски

 

30.06.2014 г., 7:04

Имена / фирма: Мариан Цанков

Относно: абсурдната ситуация

Здравейте!

Бих желал да изразя цялата си подкрепа към ПИБ в изкуствено създадената абсурдна ситуация. Клиент съм на банката от повече от 18 години и винаги съм вярвал и потвърждавам доверието си в нея. Не само че няма да изтегля депозитите си, но и днес ще внеса още средства по сметките си. Опитах се да го направя още в петък, 27.06.2014 г., но беше невъзможно от опашките изплашени и объркани граждани. Странното е, че тези отрудени хора не си даваха сметка, че с поведението си допринасят за паниката, а отгоре на това и губят и малките суми, натрупани от лихви по сметките си. Искрено се надявам това безумие да спре, а виновните за тези зловредни слухове да бъдат сурово наказани.

 

29.06.2014 г., 15:58

Имена / фирма: Славчо Цветков

Относно: Създалата се психоза за надеждността на ПИБ

Искам да се обърна към всички граждани на България. Моля Ви не се поддавайте на каквито и да било спекулации относно банковата ни система, не ставайте съучастници в саморазрушаването на каквото и да било у нас. Аз съм обикновен българин като всички Вас и бих искал да Ви стимулирам да бъдем устойчиви на провокации към собствената ни съдба. Проявете спокойствие и, както се казва, преспете една нощ и тогава вземайте съдбоносни решения, защото става въпрос именно за съдбоносни решения от всеки от нас. Пояснявам, моето семейство винаги е ползвало услугите на Първа инвестиционна банка, не познавам никого там, но няма да изтегля и една стотинка от спестените ми там пари, за да помогнем колкото можем за противодействие на мерзавците, които искат ние обикновенните хора да застанем от губещата страна. Не позволявайте, уважаеми съграждани, лесно да ви манипулират с приказки и слухове. Първо потърсете смисъла и здравата логика на решенията си.

Поздрави,

Славчо Цветков, гр. София

 

From: Atanas Vasilev

Sent: Sunday, June 29, 2014 11:15 PM

To: call@fibank.bg

Subject: ПИБ

Здравейте!

С по-долните редове бих желал да изразя подкрепата си към вас в борбата срещу манипулативната реалност, сполитаща за поред път милата ни Родина и нейния народ. Като ваш дългогодишен клиент си спомням и други подобни ситуации, но винаги съм вярвал в качествата и професионализма на вашия ръководен екип и никога не съм се притеснявал за сигурността на моите пари, поверени във вашите ръце.

В знак на несъгласие да преведа глава пред криминални прояви от подобно естество аз няма да се наредя пред вашите клонове и да изтегля спестяванията си в опит да ги спася от този пореден и жалък опит за дисбаланс на финансовите институции.

Твърдо заставам във ваша подкрепа и силно се надявам, че повече ваши клиенти ще постъпят като мен.

Поздрави,

Атанас Василев

 

29.06.2014 г., 10:19

Имена / фирма: Димитър Барантиев

Здравейте. Аз няма да се поддам на тази манипулирана за мене акция срещу ПИБ. Призовавам и хората да не теглят излишно целите си спестявания и суми. Банката е стабилна и нищо не може да я фалира по този начин. Поздрави

 

28.06.2014 г., 16:26

Имена / фирма: Бойко Попов

Относно: Банкова криза

Искам да ви поздравя за куража и хладнокръвието да покриете 800 000 000 лева! Казват, че това е световен рекорд! Аз съм ваш клиент, получавам си заплатата през вас, и ви уверявам, че парите ми ще се теглят от банката само при нужда! Благодаря ви, че оцеляхте!

 

28.06.2014 г., 15:13

Имена / фирма: Светослав Лулчев

Относно: Fibank

Не съм клиент на банката, но абсолютно ви подкрепям! Апел към вас и всички ваши клиенти: Не забравяйте какво преживяваме всички и на 5.10.2014 г. отидете да гласувате, за да развалим сцената на този театър, в който искат да играем. Хора, не си теглете парите от банките!!! Така режете клона, на който седите и неволно ставате главни герои в този абсурден спектакъл! Желая здраве и разум на всички Българи!!!

 

28.06.2014 г., 12:40

Имена / фирма: Атанас Петров Беленски

Относно: Атаката срещу ПИБ

Уважаеми дами и господа,

Казвам се Атанас Беленски, клиент на ПИБ лично, цялото ми семейство и фирма. С настоящото писмо искам да се обърна към всички клиенти на Първа инвестиционна банка. Свидетели сме на една мръсна кампания срещу българските банки, която може да доведе до дестабилизация на цялата банкова и финансова система. И за тази дестабилизация ще бъдем виновни самите ние, защото се поддаваме на истерията и се струпваме пред банковите клонове, за да изтеглим вложените си пари, мислейки си, че ще се спасим. Това е измамно спасение. Така ставаме инструментът за изпълнение на пъклените планове. Сценаристите точно това искат, защото утре няма кого да обвиним освен себе си. Преди няколко години имаше подобен план, но тогава надделя здравият разум. Нека и сега проявим далновидност и като отпор на тези планове ДА НЕ ИЗТЕГЛЯМЕ парите си, а само необходимия ни ежедневен минимум. Нека не предаваме НАШАТА банка, а да застанем твърдо, със стиснати юмруци зад нея!

С уважение,

Атанас Беленски

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. Винаги ще заставаме зад вас. Какво Вие винаги сте заставали зад нас!

  2. Страхотна банака сте, прекрасно обслужване, големи професионалисти. Продължавайте в същия дух и ще жъните успехи!!

  3. Чудесни коментари! Дано и останалите хора разберат казаното по-горе и преодолеят истерията, в която са изпаднали.

    Моля Ви, уважаеми клиенти на ПИБ, мислете с главите си и не бъдете овце, които сляпо следват някого към пропастта.

    Успех на банката!

    Оставам с Вас,
    Светослав

  4. Здравейте ПИБ!

    Независимо от паника, в която също бях въвлечена, ви подкрепям напълно. Аз съм ваш клиент от 2004 година и винаги съм получава изключително лоялно отношение и внимание от страна на вашите служители и политика на банката. Опитах се в социалните мрежи да заявя тази позиция, но елементарните обобщения на хората винаги са по-силни. Смятам, че когато си коректен и лоялен винаги получаваш същото. И в това отношение ПИБ са ми незаменим партньор. Благодаря ви!

Коментирай