Уважаеми клинети,

От утре, 15ти април, както Ви бяхме обещали започва Великденското настроение с подаръци от Първа инвестиционна банка. Тези от Вас, които открият нов Великденски депозит, ще получат подарък – шоколадов заек. Във всеки офис или клон на ПИБ АД можете да се възползвате от Великденското ни предложение с нарастваща лихва и да опитате нашия празничен шоколадов заек предоставен в луксозна кутия с логото на ПИБ.

Правилата на промоцията са следните:

Подарък към „Великденски депозит” получава всеки клиент, открил депозит на/след 15 април 2009г.

Подаръкът се получават лично от клиента, в момента на откриване на „Великденски депозит”

Броят на подаръците не зависи от броя на откритите депозити „Великденски депозит” на дадено лице – т.е. при открити няколко депозита от едно лице, лицето получава един подарък

Клиентът не получава нов подарък при увеличаване размера на депозита, тъй като заекът вече е получен

Промоцията важи до изчерпване на наличните количествата

Коментари

  1. Здравейте г-жо Асенова,
    Подаръците за Вилкденския депозит бяха на база - до свършване на количествата, поради факта, че трудно се складират и имат кратък срок на годност. Интересът за получаване на шоколадово зайче беше огромен. Зайчетата свършиха буквално за 2 работни дни, въпреки големите предвидени количества.Очаквайте съвсем скоро най-новото ни депозитно предложение. Ще има нови изненади и подаръци за Вас - нашите клиенти и вложители.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  2. Има ли още от зайците в някой от офисите ви в София. Днес исках да открия великденски депозит, но ми казаха че подаръците са свършили и да попитам тук в блога ви къде има в наличност? Ще има ли още подобни промоции?

  3. *Thumbs up* Много е як този юнак!

  4. Да, с откриване на Великденски депозит от фирма също можете да получите подарък - шоколадов заек. Побързайте: промоцията е валидна до изчерпване на количествата!
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  5. много хубав заек! А за фирмени депозити дават ли се от тях? Благодаря!

Коментирай