Здравейте, скъпи клиенти и читатели! От днес започваме нова рубрика в блога на ПИБ: Днес ви питаме. Освен традиционните анкети, които правим, ви представяме нашата нова рубрика, в която всеки понеделник ние ще задаваме въпрос или ще поставяме тема за разговор, а от вас ще очакваме да изразите мнението си, ако е удачно да изкажем и ние нашето, да си побъбрим или с други думи да обсъдим актуални и интересни въпроси, касаещи финансовото или социалното ни ежедневие.

Тази седмица въпросът ни към вас е:

new22Каква е за вас ползотворната почивка? Очаквате ли вашата да е такава това лято? Разбира се очакваме вашите отговори и въпроси с нетърпение!

Коментари

  1. Аз обичам движението и природата – море, планина, навсякъде, където хоризонта е различен от жилищни сгради.Въпреки, че моята почивка свърши, съботно-неделно си организирам екскурзии от типа – опознай родината, за да я обикнеш. Тази седмица целта е Банско!

  2. http://geo.blog.bg/turizam/2009/07/19/barselona-pytepis-sys-snimki.366035 - мда, хванал е обратната скоба в горния постинг.

  3. Много се надявам почивката ми да е ползотворна това лято, защото наистина имам голяма нужда от качествена почивка.Като за начало оставих моята малка принцеса при баба й и така вечерите ми се запълниха с хубави книги, филмчета, музика ,танци и срещи с приятели, който в присъствието на 2 годишната хуна са ми леко невъзможни.
    В момента се намирам при малкта хуна, за да се насладим на 3 седмици заедно.Следва 1 седмица работа и планина за седмица (хижи, пътеки, манастири с яка компания из Врачанският балкан).Надявам се след това да успея да стигна до Троян за някои и друг уикенд.Следват скок с бънджи с приятелката ми от Велико Търново и скок с парашут в някой уикендите.
    Стремя се тази година специално да ми е по различна с много адреналин и промени от всякакъв характер, просто монотонността направо ме убива, а доста време циклих в нея.
    ТОва е от мен.

  4. Аз лично миналата седмица се насладих на прекрасен круиз в Балтийско море и посетих Стокхолм, Талин и Санкт Петербург и съм много доволен. Пожелавам хубаво изкарване на ваканцията на всички клиенти и служители на ПИБ!

  5. Аз отивам на къмпинг изключвам си телефона и изчезвам за две седмици от картата на света!Както бяха написали в КАПИТАЛ LIGHT време е FACEBOOKA да замени Outlooka :)

  6. @ Geo Опцията за отбелязване на няколко отговора беше активна, но максималният брой отговори беше 1 :). Благодарим за бележката! Можете да опитате отново. Линкът към снимките Ви от Барселона не работи, моля посочете ни активен линк за да ги разгледаме. Поздрави, Екип на ПИБ

  7. Ммм, разбира се, почивката е важна колкото работата! Онзи ден се върнах от Барселона (http://geo.blog.bg/turizam/2009/07/19/barselona-pytepis-sys-snimki.366035), след това отивам по планините, след това на море. За съжаление поради лошото време не можах тази година да походя по-сериозно по планините, поне до момента.

    Искам да се оплача от анкетата вдясно, защо не може да избирам повече от един отговор? Избрах си 5, които са си напълно валидни и ме сецнахте, че можело само 1...

Коментирай