Първа инвестиционна банка е лидер в картовия бизнес в България. Банковите карти, които ПИБ предлага са различни и специфични със своите характеристики. С многообразието от карти бихме жалали да отговорим на всеки вкус и да удовлетворим желанията на нашите клиенти за комфорт и сигурност при ползването на дебитните и кредитни карти от ПИБ.

Моля споделете своите комeнтари и задайте въпроси по темата за банковите карти към:

Никола Бакалов, директор дирекция „Картови разплащания"

Никола Бакалов работи в Първа инвестиционна банка от 2000 год. Започва като специалист в дирекция Картови разплащания, а от декември 2005 год. е назначен за директор на дирекцията.

Оставете коментар с Вашия въпрос. В рамките на следващите два дни имате възможност да интервюирате Никола Бакалов . Отговорите ще публикуваме тук на блога на ПИБ.

Коментари

  1. Zdraveite. Kakva e procedurata i kakvi sa srokovete za zakrivane na kreditna karta VISA (s chip) v USD s nesnijaem ostatak? Molia otgovorete mi na e-maila. Blagodaria.

  2. Здравейте, имаме планове да намалим от 01 август годишните такси по някои видове кредитни карти. Очаквайте скоро допълнителна информация по темата :) С поздрав, Никола Бакалов, директор дирекция "Картови разплащания"

  3. Годишните такси за кредитни карти са по-високи от тези в някои други български банки. Имате ли планове за ги преразгледате?

  4. Г-н Бакалов, чета условията за кредитните карти Viza и MasterCard, рекламирани от Бербатов. Бихте ли ми обяснили какво представлява промоцията от 0% лихва за първите 3 месеца. Междувременно, поздравления за избор на рекламно лице!

  5. Искам да питам за евентуална поддръжка на Verified by Visa/MasterCard Secure Code. Само дано да го направите кадърно, а не като някои US банки :-)

  6. До колкото знам, ПИБ първи въведоха чип технологията сред картите в България, като май не са и много банките, които издават дебитни карти с чип, да очакваме ли нещо ново и ако да - какво?
    Не че нещо, ама харесвам новаторството :-)
    BTW, таксите, които взимате са най-приемливи и затова съм ви клиент ;-)

  7. Сигурни ли са чиповете в кредитните и дебитните карти ?Някак си не могат да ме успокоят да пазарувам спокойно, защото ПИН кода го въвеждам навсякъде. Банкомати, магазини и тн. а точно на банкоматите се слагат от онези сканиращите устройства. И вобще каква е идеята че от магнитна лента се минава на нова по-сигурна технология?

  8. Здравейте аз притежавам First Lady карта и исках да изкажа позитивната си оценка относно благотворителната кампания, която провеждате за борба с рака на гърдата. Поздравявам Ви за инициативата и Ви пожелавам много успех и повече гласност, защото идеята наистина е благородна и добра!

  9. Каква карта е по-добре да си завя American Express или Visa/Master Card за разплащания в чужбина?

  10. Здравейте, от известно време наблюдавам рекламата на кредитини карти First Lady и искам да попитам какви са условията за издаване на такава карта?

Коментирай