Уважаеми клиенти,

Зачестяват случаите на въпроси в нашия блог и на коментари в различни форуми относно лихвените условия по кредитите в ПИБ. Най-официално уведомяваме всички клиенти, че всички действия по кредитите са само и единствено съгласно условията на подписания между клиента и банката конкретен договор за кредит. Всеки кредитополучател, който има допълнителен въпрос, може да се обърне към г-жа Милка Тодорова, директор на дирекция "Банкиране на дребно" на имейл tmilka@offices.fibank.bg и ще получи конкретен отговор съобразен с неговия индивидуален договор за кредит или ще получи контакт за пряка връзка.

fibank_newlogo_text_bg

Бихме искали да напомним, че всички контакти на директорите на дирекции в ПИБ са публикувани на официалната интернет страница на банката и всеки клиент може да се свърже с отговорните за съответната дейност лица.

С уважение,

Екип на ПИБ

Коментари

  1. @ Dan4o
    При отпускане на кредит, всяка банка по препоръка на БНБ има изисквания към платежоспособността на клиента. Едно от тези изисквания е след като погасите всичките си задължения, да разполагате с остатъчен доход, който служи за покриване на разходите ви (извън кредита). За ПИБ този размер е определен на 400 лв.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  2. добра банка е ПИБ но от кога влезе вав сила това като искаш потребителски кредит да казвате на клиентите сас колко пари даси искарват месеца.пример аз имам потребителски кредит вав ПИБ и сиго изпла6там без никакав проблем дайе сам си вкарвал вноски за напред но стана така 4е исках да рефинансирам кредита но ваш сатрудник ми каза така 4е осфен вноската която трябва да плащам трябвало дами остават 400лв.за месеца що за простотия е това? надявам се да полу4а одговор благодаря предварително.

  3. @saiman
    Съжаляваме, но от тези тениски има останали само дамски. С удоволствие можем да Ви подарим бяла тениска с логото на ПИБ. Ако желаете такава, моля пишете ни във формата за обратна връзка.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  4. Искам да Ви попитам, откъде мога да закупя тениска "Аз обичам ПИБ" - мъжка, по възможност L размер :)

  5. @ngg
    Очаквайте отговор от г-жа Тодорова в рамките на днешния ден.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  6. Някои проверява ли мейла на г-жа Тогорова. В петък ви писах и досега няма отговор. А може би се чудите какво точно да ми отговорите.

  7. страхотна банка сте ...благодаря за че ми направихте лихвата по ипотечният кредит "страхотна" ...14% лихва по ипотека хахахха

Коментирай