Така изглежда новият ни централен клон във Варна

Ако скоро сте минавали по бул. „Генерал Колев” във Варна, е много вероятно да сте забелязали нашия нов централен клон. Той отвори официално врати на 1 ноември, а точният му адрес е бул. „Генерал Колев” 113. В още по-приятна обстановка и на по-удобно място там можете да си откриете сметка, да получите издадена или подновена дебитна или кредитна карта, да потърсите нашите съвети и препоръки. Можете да видите точното му местоположение на картата с клонове на нашия сайт. Той е отворен всеки делничен ден от 9:00 до 17:30 ч., а в събота – от 10:00 до 16:00 ч. Телефонът за връзка с клона ни остава същият - 052 662 600.

За клиентите на друг наш клон във Варна, този в Пикадили на бул. "Цар Освободител" 76А, също имаме добра новина. Той ще работи с удължено работно време. На нашите специалисти в този клон ще можете да разчитате през всеки ден от седмицата от 9:00 до 21:00 ч.

Заповядайте и поздрави от нашия екип!

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Като бивш банков служител,уважаващ и доверяваш се на професионализма в банката Ви /Варна ул.Г.Колев/.
    Предложението което Ви направих за нов банков продукт,уникален до момента с минимум хартия безспорно ще увеличи печалбата Ви и намали канц.разходи.
    Очаквам да погълните български пощи и внедрите комун. плащания ,защото там работи неквалифициран персонал,същото е положението в провинциалните градчета с чуждите банки,увеличаване на банкомати с малки офиси от 1-2 банкови специалисти,трябва да има непрекъснато постъпления и капитала да се увеличава.Констатирах от наблюдения че ПИБ е доказателство за банков професионализъм и безспорен лидер до момента.
    Досега не съм си изкарала карта,4 м. съм извън Варна в р-н Ген.Тошево където няма банкомат.

    При проявен интерес,от Ваша страна имам идей и за друг вариант на нов уникален банков продукт.
    Мобилен телефон:0882370120

  2. Браво!
    Удълженото работно време е голямо удобство, особено за работещите до 18:30 -19:00.Това се казва да работиш в името на клиента!
    Не напразно печелите приза за "Банка на годината"!
    Вие сте невероятни!
    Благодаря ви!
    Успех!

Коментирай