Следващата седмица ПИБ ще изненада своите клиенти с интересен нов продукт и също токова интересен клип към него. Ето няколко снимки от заснемането му. Очаквайте в понеделник целия клип.

Коментари

  1. е бароко, не само въпроса в лихвите, а как те обслужват, на мен дори и златно кюлче ми подариха за нова година.
    знам аз кои дават и по високи лихви и то за месечени дипозити ама там кракът ми няма да стъпи, нема да храня аз чуждите икономики...

  2. Екипът на ПИБ: Скъпи koko-baroko, това е малко стара информация, нашето предложение в момента е "Коледен депозит" - 3 месечен влог с 9.75% годишна лихва, валиден до 15ти януари. След тази дата очаквайте нашето ново предложение. Поздрави.

  3. абе що се излагат ? има друга банка която дава същия процент, ноооо не за 6 месеца а за 3, ха ха ха

  4. Е, признавам Ви! Най-добрите сте. Няма никакво значение къде ще си правя депозита. Леката провокация веднага показва кой колко струва, а от прочетеното разбрах, че Вие струвате доста.

    Моя прочит на мненията:
    Мнението на Костов: Освен всичко друго тази банка очевидно има и интелигентни над средното ниво за страната клиенти.
    Мнението на Кастъмър Съпорт: Тази банка има и истинско обслужване, ...уравновесено, ...европейско.

  5. @ Izata, Ние се стараем да предложим на нашите клиенти оптимални условия във всеки аспект – обслужване, клонова мрежа и тяхната локация, визия, професионални служители и т.н. и смятаме, че по този начин все повече клиенти остават доволни от нашия бизнес. А високата лихва е точно в резултат на високата инфлация, а не нейн „подбудител”, който „налива масло в огъня”. Поздрави. Екип на ПИБ

  6. @Izata-"Наливане на масло в огъня на инфлацията, то бива да сте закъсали за пари, но това вече ми е прекалено. Не издържам. Нямам нерви.Отивам при по-скромна банка, с по-лоши офиси, с по-лошо обслужване"...................аааааа ами ок :) бягай, бягай...ама бързо...да не би случайно да почнеш да мислиш рационално преди това.

  7. Абе хора, вие нормални ли сте? Утре мислех да си правя депозит в банката и като видях тоя продукт се отказах. То бива наливане на масло в огъня на инфлацията, то бива да сте закъсали за пари, но това вече ми е прекалено. Не издържам. Нямам нерви.
    Отивам при по-скромна банка, с по-лоши офиси, с по-лошо обслужване, с не толкова красиви служителки, но поне ще спя малко по-спокойно.

  8. Здравейте, Кика, Здравейте, г-н Георгиев, Наистина това е реклама на депозит – Сериозен депозит, който е 6-месечен, с възможност за допълнително внасяне по всяко време и при годишна лихва 9%. От днес се предлага във всички клонове и офиси на банката и не се изисква минимална сума за откриването му. Очаквайте и рекламните клипове – нядваме се, че и те ще ви харесат! Поздрави, Екип на ПИБ

  9. Сто процента е депозит :)

  10. ееее кажете какво предлагате дееее :)))))

Коментирай