IMG_4916

Вчера (22.10.2009г.) се събрахме за пореден път с част от влиятелните български блогъри или хората, които до голяма степен формират общественото мнение в интернет. Темата беше #на бира с @Fibank (като закачка към популарния начин за изписване на теми в социалната мрежа Twitter).

gather

Веселбата се състоя в изключително уютната и същевременно раздвижена софийска бирария. Заедно с нашите гости запълнихме няколко големи маси, а живата бира, която сам си сипваш, ни оживи от самото начало. Неусетно всички се заприказваха на толкова различни и интересни теми, че трудно някой би резюмирал и обобщил разговорите. С няколко думи – жива бира, която сам си наливаш, разнообразни мезета, много позитивно настроение, разговори, смях, нови запознанства и нови идеи от различни и интересни хора.

IMG_4912

След първата среща, когато едва 5-6 блогъри (Mike Ram, Комитата, Oggin, Molif, Optimiced) се престрашиха да се срещнат с нас, този път се запознахме с доста повече туитъри и блогъри, с които досега общувахме само он-лайн. Вярваме, че тези срещи ще се превърнат в хубава традиция, а дори вече имаме идея за следваща съвместна инициатива.

IMG_4917

Заедно се веселихме с Oggin, Optimiced, Molif, Ивайло, Mike Ram, Комитата, Явор и Стан, Ju, Георги, Събина, Христо, Томислав, Ива, К. Канев, Борис, Силвина, Марио, Петър и Биляна, Васил, Рая и Бубето.

Коментари

  1. @ Мартин Благодарим за бележката - връзката вече работи. Следващият път очаквайте нашата покана! Разбира се, ще се радваме да прекараме едно събитие заедно! Поздрави, Екип на ПИБ

  2. Връзката към блога на Петър и Биляна е счупена :(

    Ще се радвам следващия път и аз да попадна в селекцията на:

    "влиятелните български блогъри или хората, които до голяма степен формират общественото мнение в интернет." :)

    Или поне да науча овреме за събитието :)

    М/у другото замислете се за по-хубав и не толкова клиширан увод next time :)

    Поздрави

  3. @ ипоптал

    Съжаляваме, но не намираме такъв потребител. Моля, пишете ни във формата за <a href="http://www.fibank.bg/blog/?page_id=2" rel="nofollow">обратна връзка</a>.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  4. @Customer Support акаунт в twitter: urlfarm

  5. Екипът на ПИБ благодари на всички, които се отзоваха на нашата покана! За нас беше много приятно да се видим и обсъдим всички новости около нас и вас. @ипотпал можете да ни изпратите ваши контакти – електронна поща или линк към регистрация в twitter или facebook @ Мишел да, супер #на излет с ПИБ :) @ Христо имахме идея да организираме служителите на банката да засаждат дръвчета като част от нашата кампания Кликни спаси дърво, която е мото на услугата Моята Fibank. На срещата с блогърите доста голяма част от тях казаха, че ще се присъединят с радост. Ще информираме всички кога ще се случи това. Поздрави, Екип на ПИБ

  6. Аз съм и с двете ръце ЗА към предложението на Мишел, въпроса е дали това фит-ва на (любимия ми термин :) ) социалната корпоративна отговорност на банката.

  7. Беше супер блогърска бира, благодаря и аз за поканата! А следващия път, вместо бира, да садим дръвчета заедно? ;-)

  8. Хей, от къде да получа покана за следващото събиране :)

  9. Благодарности и от мен за прекрасната вечер :) Много сте готини всички!

  10. Прекарахме си перфектно :) Благодаря :)

Коментирай