В четвъртък сутринта (21 май 2009 г.), част от „Екипа на ПИБ” и едни от най-активните блогъри в българското виртуално пространство се събрахме на чай, кафе и студена закуска. Началото бе леко тромаво, но след като се събраха достатъчно интересни хора, разговорите се оживиха и дискусията потръгна (все пак беше сутринта на работен ден и трябваше да изчакаме всички желаещи да се присъединят). Неформалната атмосфера и изключително приятната обстановка на „Фабрика за чай”, надяваме се допадна толкова на присъстващите, колкото и на нас от екипа на банката.

Вижте снимки от събитието, за които искаме да благодарим на Мишел и Горица:

Искаме също така да благодарим за присъствието на всички останали, на Огнян Младенов, на Комитата, на Валери Дачев, на Майк Рам, на Калин, на Ани, на Тодор Шейтанов. Беше една освежаваща и емоционално зареждаща закуска с нови лица и идеи, с много позитивни и интересни хора.

Коментари

  1. Искам и тук да благодаря на екипа на банката за приятното мероприятие. Фокусът към имиджа на банката в Интернет и стремежа към истинско общуване с клиентите е пример на всяка съвременна институция!

    Поздрави! :)

  2. Идеята е много добра, за съжаление я пропуснах. Може би следващият път:)

  3. Приятна среща на чай и кафе! :-)

    Пожелавам ви успех на блога и всички начинания! :)))

  4. Да си отворен, искрен и открит към хората не е лесно - ставаш уязвим и се появяват мнозина, които ще искат да те наранят. Но пък истинските хора те разбират и стават твои приятели завинаги. Заради тях си струва да го правиш.

    Бъдете все така открити и всеотдайни!

  5. Честито!
    Пожелавам ви винаги да бъдете най-новаторската банка! И все така да мислите за клиентите си ;-)

Коментирай