Първа инвестиционна банка предлага за първи път у нас ексклузивно на своите клиенти сделки с инвестиционни диаманти. ПИБ сключи единствения по рода си до този момент договор с фирмата DIC (Diamond International Corporation), която е редовен член и акционер на Антверпенската диамантена борса. ПИБ, освен че е единствена у нас която продава скъпоценните камъни е също така единствената институция в страната, която гарантира и обратното изкупуване на инвестиционните диаманти.

Очаквайте днес интересна информация за диамантите!

Коментари

  1. Здравейте, Калс, Заповядайте в нашия клон "Раковска" на ул. "Г. С. Раковски" 135. Там нашите специалисти от Дирекция "Злато и нумизматика" ще могат да Ви дадат най-точна и актуална информация за цените. На тази страница можете да откриете и координати за връзка с тях. Изкупуват се обратно диаманти, закупени преди това от Fibank. Лек и спорен ден!

  2. На каква цена рапапорт ги продавате? И съответно мога ли аз да Ви продам?

  3. Здравейте, Емил. Да, услугата е в сила. Изкупуват се обратно диаманти, закупени преди това от ПИБ. Поздрави!

  4. Тази услуга работи ли вече?

  5. @ Марто
    ПИБ официално ще изкупува обратно инвестиционните диаманти при представяне на сертификата за качество, който клиентът получава при покупка. Ще публикуваме цялостна информормация за продукта при представянето му.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  6. Диаманти лесно се купуват, а после как се продават?;)

Коментирай