Уважаеми клиенти,

Поради по-кратката продължителност на деня през зимата, съкращаваме работното време с клиенти в някои наши клонове и офиси в София и в страната. Новото зимно работно време ще влезе в сила от 15 януари 2009 г. Водени от стремежа си да сме в услуга на клиентите си и за Ваше удобство ще запазим дежурни офиси с удължено работно време, както и такива, които ще са на Ваше разположение в събота и неделя:

Клон "Централни хали"

бул. "Мария Луиза" 25

понеделник - петък: 9:00 - 19:00 ч.

събота: 09:00 - 18:00 ч.

неделя: 10.00 - 16.00 ч.

Клон "Народно събрание 1"

пл. "Народно събрание" 12

понеделник - петък: 9:00 - 19:00 ч.

събота: 10:00 - 16:00 ч.

неделя: 10:00 - 16:00 ч.

Клон "Мол - София"

"Александър Стамболийски" 101

понеделник - петък: 10:00 - 22:00 ч.

събота: 10:00 - 22:00 ч.

неделя: 10:00 - 18:00 ч.

Клон "Сити Център - София"

бул. "Арсеналски" 2

понеделник - петък: 10:00 - 22:00 ч.

събота: 10:00 - 22:00 ч.

неделя: 10:00 - 18:00 ч.

Клон "Европа"

бул. "Искърско шосе" 7

понеделник - петък: 9:00 - 19:00 ч.

събота: 10:00 - 14:00 ч.

Клон "Деница"

ж.к. "Младост 3", бул. "Ал. Малинов", магазин "Нова Деница"

понеделник - петък: 9:00 - 19:00 ч.

събота: 10:00 - 14:00 ч.

Подробна информация за работното време на всеки конкретен клон, както и за дежурните офиси с удължено работно време можете да намерите на интернет страницата на Банката: www.fibank.bg.

Коментари

  1. От днес 19.06.2009 г "ЧЕРЕШКИТЕ" са с по-високи лихви и се откриват и в USD! Въпросът ми е - новите условия ще важат ли и за вече откритите свободни депозити?

  2. @ Val
    Благодарим за мнението Ви! То е изпратено до директор "Клонова мрежа" и ще бъде взето под внимание!
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  3. Макар и зимното работно време да е към своя край. Сега се сбълсках с единтична ситуация, като тази от 15 януари, 2009 само, че във Варна. Единствения работещ клон след 17:30 е на края на града в един магазин на Техномаркет

  4. Привърженик съм на улеснените и бързи процедури по банкирането, и работещите с нормално раб. вр. да могат да посещават банк. клонове, без да напускат раб. си място. Ето затова избрах ПИБ, която беше с удължено раб. вр. спрямо др. банки. Регистрирах си сметките във Виртуалния банков клон /ВБК/ и активно извършвам онлайн банкиране.
    Но какво се случи. Минахте на зимно раб. вр. и все още сте на него до днешна дата. Имате само някакъв офис, който е накрая на града ни, както писах по горе и раб. му вр. е до 19 часа, а не до 20 часа, както сте го дали в сайта ви. На 13.4.2009г. беше падежа на един мой ср. депозит , и реших да го прехвърля заедно с натрупаната лихва в друг открит ср. депозит/един от промоционалните ви/, чрез ВБК. След консултация с инф. тел. 0700 12 777, ме уведомиха, че мога да го нулирам, и до няколко дена да отида до някой ваш офис и да го закрия/защото течала някаква такса при незакриването му/, което ме устройваше. Да, ама не. Колкото и да пробвах да го нулирам, като прехвърля цялата разполагаема сума според обновения ви ВБК, ми даваше съобщение, че нарушавам договора по ср. депозит, въпреки, че беше на падеж. Тогава отидох около 18:30 часа до офиса ви с удълж. раб. вр. и казах на служителката там, че искам до го изтегля т.к. е на падеж. Тя ми отговори, че сумата е голяма/малко над 5000лв/ и няма толкова в наличност. Е щом е тъй, прехвърлете сумата в един от промоционалния ми ср. деп-т, и казах. За мое учудване тя ми поиска договора на този, който ще закриваме, т.к. досега тази операция я бях правил без да ми изискват договора/ имало нови разпоредби/. Но както и да е, нямаше вр. да отида и да се върна с договора /офиса е на края на града, а аз живея в центъра и по-това време ще ми отнеме поне 40мин. с лека кола/, и трябваше да дойда на др. ден. Отивам на др. ден около 17:50ч. като си нося вече договора и поисквам, да ми се окрие нов промоционален със средствата на този , който ще закривам. И започна ходене по мъките. След многократни опити на служителката да ми открие депозита/системата постоянно я отхвърляше/, се разбра/след като се консултира с централния офис/, че нови банкови сметки могат да се открият до 17:30ч. Можела само да ми даде вносна бележка и утре да дойда да си получа договора/още изгубено време за мен/. 3 дена, бяха необходими за една елементарна банкова операция и аз се досетих, да я попитам, дали може да прехвърли сумата във вече открит депозит. И разгеле, направи го. Часа беше 19:01. Е питам тогава защо е този офис с удълж. вр. при, който не можеш да си изтеглиш парите и ако решиш да откриеш нова банк. сметка трябва да ходиш два пъти, при заявка след 17:30ч. Затова, умолявам ви или върнете старото удължено вр. на някой от централните клонове при които нямаше такива проблеми, или подобрете онлайн банкирането, за да може да се закриват банк. сметки от титулярите след като ги нулираме, чрез ВБК. Живея с Ст. Загора.
    С поздрав: Гавраил

  5. @ Гавраил, Благодарим за изказаното мнение. Ще вземем под внимание желанието Ви и при евентуална промяна ще Ви уведомим чрез блога и сайта на банката. Поздрави, Екип на ПИБ

  6. В Ст. Загора има само един банков клон, който работи след 17.30ч. и той е в "Техномаркет", кв. Железник, което е много неудобно за клиентите от централната част на града. Плюс това след като говорих с момичето там, се оказа че е с много орязани функции сравнение с др. банкови клонове на вашата банка / Н-р: не мога да изтегля пари при падеж на депозит, а само да го подновя и т.н./. Затова би било добре да помислите и за клиентите Ви, които работят до 18.00ч. и да направите някой от централните Ви клонове с удължено раб. време. Н-р този на бул. "Цар Симеон Велики" 104 или на бул. "Митрополит Методи Кусев" 20 както бяха преди. Още повече, че сегашното им раб. време беше обявено за зимно. А пролетта идва съвсем скоро.
    С поздрав: Гавраил

  7. Здравейте г-жо Йонова,
    Изказваме благодарност за публикуваното мнение. Взимаме под внимание желанието Ви и при евентуална промяна ще Ви уведомим чрез блога на ПИБ.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  8. Клиенка съм на ПИБ от доста време.Това което ме привлече беше работно време на офиса в Търговище. Има ли възможност да върнетестарото работно време в съботите и неделите. Офиса е чудесен и в него работят истински професионалисти

  9. а кога ще се възстанови стартото работно време на всички клонове?

  10. Нито един от двата клона в гр. Габрово не е с удължено работно време, което е много неудобно, още повече че единият се намира на централната търговска улица.

Коментирай