Моята Fibank е услуга за електронни справки и е един от начините да направим банкирането Ви приятно и удобно. На адрес my.fibank.bg от всеки компютър с достъп до интернет можете да следите наличностите и движенията по своите сметки, плащанията с дебитни и кредитни карти, салда по сметки и др.

Услугата съвсем скоро подслони и още една функционалност. През Моята Fibank вече можете да плащате сметките за вода, ток, парно, телефон, интернет, кабелна телевизия, както и задължения към други регистрирани търговци.

В навигационната лента ще откриете менюто „Плащания”.

В навигационната лента ще откриете менюто „Плащания”.

Там можете да добавите битовите сметки, да следите задълженията си по тях и да ги плащате с карта или сметка във Fibank. Можете да получавате известия, когато имате нови задължения. Можете да настроите системата така, че да Ви уведомява също за всички успешни и неуспешни плащания. Има възможност и за еднократно плащане на комунални сметки, без да ги регистрирате в системата. Плащането на битови сметки през Моята Fibank е без такса. Такса от 0.10 лв. се дължи единствено при регистрирането на нова сметка.

Имали сме случаи, когато наши клиенти искат да получат информация за сметките си, не са регистрирани за Моята Fibank, но се намират в чужбина, а потвърждението на регистрацията от там е сложно.

Имаме изненада за тези клиенти, които все още не ползват услугата Моята Fibank. Регистрацията си можете да потвърдите автоматично, без изобщо да посещавате клон на банката. За целта е нужно да направите онлайн регистрация, в която да въведете данни за своя кредитна или дебитна карта, издадена от Fibank. Таксата, която ще се начисли, е еднократна – 0.10 лв. Така можете да активирате Моята Fibank и от чужбина и да направите нужните справки лесно и удобно. Разбира се, остава възможността да потвърдите регистрацията си и на място в клон на банката.

Поздрави от целия ни екип!

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. По повод на коментара Ви:

    "Плащането на битови сметки през Моята Fibank е без такса"

    Това важи ли за плащания с регистрирани:

    - сметки
    - дебитни карти (Visa Electoron, Maestro, Maestro PayPass)
    - кредитни карти (Visa, Mastercard)

    Плащанията участват ли в cashback програмата, ако се използва кредитна карта.
    До колкото виждам на сайта, в cashback програмата не участват само плащания "захранване не сметка" в epay и ebg, уточнение, което добавихте преди около седмица)

  2. Планувате ли интегриране на такава функционалност в e-fibank. Мисля, че не е необходимо потребителите на e-fibank да се налага да се регистрират и в друга платформа за да ползват функционалността.

    Почти като да си купя две коли с една марка, като първата използвам за работа, а другата да я използвам за да пазарувам. :)

  3. Супер :)

Коментирай