Г-н Караиванов,

За последен път казваме - Първа инвестиционна банка не би коментирала движението на цените на Българската борса, както е на световните борси.

На всички е известно, че има финансова криза и пазарът реагира неадекватно дори при добри финансови резултати. Отново напомняме, че за разлика от големите международни институции, само 15% от капитала на банката се търгуват на Бългаската борса - така нареченият фрий флоут, цената на акциите на такъв малък размер от капитала, особено в такава обстановка не е показателна нито за финансовото състояние на банката, нито за цената й. Тук представяме котировките на борсата в момента - за удобство на нашите читатели, които сами могат да преценят движенията на акциите на публичните дружества и може ли да се говори за СРИВ:

Коментари

  1. Петре,
    Спри се бе човек! Стана за смях с тези твои простотии.

  2. Искам да изразя своята благодарност към модераторите.
    Целта да провокирам отговорността ви е на лице.Но това говори много и за това ,че не сте пасивни като повечето БГ банки.
    Независимо от трудностите доказахте своята отговорност към бизнеса и своите клиенти, което заслужава само адмираци и Вие получавате моите. Работата ми на журналист и финансов анализатор е именно да провокирам компаниите да погледнат навътре към/в себе си. И се радвам,че при Вас това е на лице.Това поддържа изострено внимание и не притъпява сетивата, което би било пагубно в условията на кризи.Позволявам си да Ви доверя, че оправдахте доверието на своите клиенти ( а и моето - няма да споделям повече,за да не минавам в крайности и да не се ласкаете прекалено)
    Пожелавам Ви да следвате пътеводната звезда и да намирате винаги верния път който води до сърцата на хората. Успех.

  3. Абе Пешо-стана за смях вече, стига си ни занимавал със себе си и „предаването” ти по телевизията! Сега пресконференция от банката, после аудиенция от папата – и той ли да ти разяснява защо падат акциите?

  4. Пешко,

    ти страдаш от логорея, мой човек - и като говориш нямаш спирачки, а гледам и като пишеш! Потърси специализирана помощ!

Коментирай