В сезона на отпуските всички мечтаем за пътешествия. Едни от нас отдъхват на планина или море, други се забавляват в клубове или пък избират по-екстремни преживявания.

За всяко пътешествие освен багаж, добра компания и някакъв бюджет, винаги ни е нужен и транспорт. Ако сте шофьор и предпочитате да пътешествате с Вашата кола, несъмнено ваучери за гориво ще бъдат добро начало за вашето пътуване.

Всяка седмица от 1.08.2014 до 14.09.2014 г. 20 клиента печелят награда – ваучери на обща стойност 100 лева за покупка на гориво в бензиностанции OMV.

Питате се как можете да участвате?

Всъщност е много лесно и бързо. Просто плащайте активно с Вашата дебитна или кредитна карта Maestro или MasterCard от Fibank в бензиностанции OMV в цялата страна и всяка седмица 20 от Вас могат да спечелят ваучери на обща стойност 100 лева за покупка на гориво от OMV. Вашата покупка в промоционалния период може да бъде зареждане на гориво и/или друга покупка в магазина в бензиностанции OMV.

Няма ограничение в броя на участията Ви, така че използвайте Вашата карта всеки път, когато зареждате гориво от OMV. Колкото повече плащания направите, толкова повече се увеличават и шансовете Ви за успех.

Не притежавате Maestro или MasterCard от Fibank, но желаете да участвате в промоцията?

Лесно можете да се включите! Заявете дебитна карта или кандидатствайте за кредитна карта. Можете да подадете Вашето искане онлайн чрез нашия сайт за дебитна карта тук https://www.fibank.bg/bg/page/3306 и за кредитна тук https://www.fibank.bg/bg/page/779 или да заповядате в удобен за Вас клон на Банката.

След като получите новоиздадената карта, платете с нея в бензиностанции OMV в промоционалния период и автоматично ще получите право да участвате в промоцията.

Организатор на Промоцията е „Първа инвестиционна банка" АД. Пълните правила за участие в промоционалната кампания с дебитни и кредитни карти от MasterCard от Fibank можете да разгледате на нашия сайт.

Fibank Ви пожелава приятно и безопасно шофиране!

OMV_MasterCard

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. Играта приключи преди почти месец, а все още няма информация за печелившите. Да не би промяната на опериращата банка с ПОС-овете в ОМВ да е прекратила играта?

    1. Здравейте! Промоцията приключи на 14.09. Всички печеливши клиенти бяха информирани лично и са получили наградите си. Страницата не е активна в сайта, тъй като промоцията вече е приключила.

  2. Следя блога с интерес и поздравления за усилията. Ще ми се да има повече полезна информация, както и съвети за това как да ползваме услугите на банката.

    Имам една препоръка - да преглеждате публикациите за граматически и стилистични грешки.
    Вие използвате своята карта, а не Вашата карта. Това е т.нар. възвратно притежателно местоимение. Използва се, когато означава притежание на глаголния субект (подлога) в изречението.
    По правило уважителната форма навсякъде се изразява с главно "В" - и в лични, и в притежателни местоимения.

    Поздрави!

Коментирай