Първа инвестиционна банка предлага на своите клиенти следните брандове дебитни карти – VISA Electron, Maestro и V PAY. Трите карти притежават различни характеристики и преимущества. Със своята VISA Electron можете да плащате свободно в Интернет. Maestro ви позволява да заплащате автоматично комуналните си сметки. V PAY пък осигурява още по-голяма сигурност и безопасност при плащане.

Вероятно ви се е случвало да разполагате единствено с карта Maestro, а да се налага да си купите нещо през Интернет. Първа инвестиционна банка вече има решение. С новата услуга на банката можете да разполагате с различни по вид дебитни карти към една и съща разплащателна сметка.

Предимствата са няколко. В портфейла си можете да имате VISA Electron и Maestro, издадени към една и съща разплащателна сметка, а таксата за водене на тази сметка ще бъде една. С внесените по общата сметка парични средства ще можете да разполагате чрез всяка една от дебитните карти. Така, освен че ще оптимизирате разходите си, ще можете и по-лесно да следите движенията по дебитните си карти. Чрез услугата My Fibank ще можете да направите лесна справка за плащанията с всичките си карти, без да се налага да ги проверявате поотделно.

Не на последно място, издавайки си различни видове дебитни карти към една разплащателна сметка, ще можете да се възползвате от предимствата на всяка една от тях – лесни онлайн разплащания, плащания на комунални сметки, още по-висока сигурност и надеждност. ПИБ често организира и специално отстъпки и томболи за притежателите на определен бранд дебитна карта. Чрез новата услуга ще можете пълноценно да се възползвате и от тях.

Различните дебитни карти към една разплащателна сметка могат да бъдат както основни – за вас като титуляр на сметката, - така и допълнителни – за членовете на вашето семейство и роднини. Издаването на първата карта по разплащателната сметка е безплатно, а за всяка следваща карта, основна или допълнителна, таксата е 1 лв.

Коментари

  1. Здравейте.
    Благодаря за бързия и точен отговор! Желая ви успехи!

  2. Здравейте.
    Как може да регистрирам втора дебитна карта в акаунта ми в MyFibank?
    Поздрави!

    1. Здравейте, Александър! В профила си в Моята Fibank можете да видите всички карти, издадени на Ваше име. За целта не е необходимо да ги регистрирате. Ако имате предвид регистрация за 3D Сигурност на карти, можете да добавяте карти и да редактирате вече направените регистрации от "Настройки" -> "3D Сигурност на карти". Надяваме се, че сме успели да помогнем :)

  3. Здравейте, Людмил. Можете спокойно да откриете допълнителна и различна от основната към сметката карта. Съжаляваме за причиненото неудобство. Бихте ли ни казали в кой клон колегите не са могли да Ви помогнат, за да проверим случая? Благодарим Ви предварително. Поздрави!

  4. Виждам, че тази новина е от 02.10.2010г. От една седмица имам желание за втора дебитна карта maestro към сметката, която имам. Вчера, 26.07.2010г. отново ходих до банката, но служителката ми каза, че не са получили инструкции как това може да стане.

Коментирай