"Сериозен депозит " е най- новият продукт на ПИБ за ...сериозни хора!

Какво Ви предлагаме:

  • срок - 6 месеца;
  • валута - левове и евро;
  • лихва - 9% годишна лихва;
  • без минимална сума за откриване;
  • довнасяне по всяко време;
  • за физически и юридически лица

От днес вече можете да видите и "сериозните" телевизионни клипове с любимите ни Марта Вачкова и Тончо Токмакчиев!

В случай, че имате въпроси по условията на депозита с радост ще отговорим на тях, както във всеки един клон на Първа инвестиционна банка, така и тук в блога на ПИБ.

[flv:http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/11/fib-kireto-30s_i-mpeg-1.flv http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/11/fib_kireto_i_frame1.jpg 480 400]

[flv:http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/11/fib-kireto-30s_ii-mpeg-1.flv http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/11/fib_kireto_ii_frame1.jpg 480 400]

Коментари

  1. @ Barezi, За да ползвате „Свободен депозит” в евро, трябва да заявите откриване на нова сметка в съответната валута. Срокът на новия депозит започва да тече от датата на откриване, тоест започвате от първи период на олихвяване. Договорът в лева може да остане валиден ако поддържате минимално салдо по сметката, а при прекратяване получавате натрупаната лихва до момента, въпреки предсрочното преустановяване на договора. За вътрешни преводи между сметки на един и същи клиент, ПИБ не начислява такси, тоест не е нужно да инкасирате физически средствата ако откриете „Сериозен депозит”. Поздрави. Екип на ПИБ

  2. @ Ani,
    Всички депозити, които ПИБ понастоящем, предлага са гарантирани от ФГВБ, включително най-актуалните ни предложения „Свободен депозит” и „Сериозен депозит”. Както Вие споменавате – лихвите са публично обявени, така че това не ги изключва от ФГВБ. Индивидуално договорени лихвени условия (персонални промоции) се изключват от фонда за гарантиране. ФГВБ не гарантира при „предоставени привилегировани лихвени условия, които са в отклонение от обявените от банката условия, които тя е длъжна да прилага към своите вложители , то тогава целия влог (депозираната сума и лихвите по нея) няма да бъде защитен.” Във всички останали случаи освен наличностите по всичките Ви банкови сметки в размер до 100 000 лв плюс дължимите лихви от ПИБ към момента са гарантирани.
    Поздрави.
    Екип на ПИБ

  3. Имам Свободен депозит, но прочетох на страницата на Фонда за гарантиране на влоговете в банките (http://www.dif.bg/glossary.php?lang=bg), че "Влог, сключен при привилегировани лихвени условия - влог, сключен при лихвени условия, които са по-благоприятни, отколкото публично обявените от банката условия; влогът не се гарантира". Гаратиран ли е от ПИБ и ФГВБ Свободен депозит? Къде мога надлежно да се информирам и да бъда сигурна, че Свободен депозит не е влог, сключен при привилегировани лихвени условия?
    Очаквам също и отговора Ви към Barezi, след три месеца в лева, промених Свободен депозит в евро, при което от ПИБ ми заяваха, че трябва да прекратя договора си в лева и загубвайки вече по-високото достигнато ниво на лихвата да сключа нов договор за Свободен депозит в евро.

  4. Здравейте! Имам свободен депозит в лева, но искам да ги обърна в евро. Става ли директно да се обърнат парите по курса за деня и да се подпише договор за влог в евро или трябва да развалям/прекратявам депозита и да го откривам наново в евро?
    А също искам да попитам и може ли да прехвърля парите си от свободен депозит в сериозен без да ме таксуват за прехвърлянето като за изтегляне на депозита при прекратяване на договора , тъй като парите си остават в същата банка?

  5. И аз се присъединих към сериозните. Имам вече 2 серизони депозита - един в лева и един в евро. С гаранция до 100 000 лв е и така съм по-спокойна.

  6. @ Todor Gurov, Лихва от 9% се начислява за първия период. На падеж или след това, Вие можете да предоговорите депозита отново на промоционална лихва, в зависимост от предлагания продукт в момента. Очаквайте нашите нови предложения. Поздрави Екип на ПИБ

  7. Здравейте ПИБ. Направих си сериозен депозит при вас - много добра лихва. Доколкото разбрах 9% е за първите 6 месеца - така лие?

  8. @ Niki, Довнесена сума по срочен депозит се олихвява за периода от дата на внасяне до падеж (броят дни, за които сумата престоява в сметката се дели на 360 и се умножава по лихвения процент, в случая 9%). Поздрави. Екип на ПИБ

  9. предлагат ти карта като бонус, но естествено можеш да се откажеш.

  10. Довнесената сума се олихвява за остатъка от депозита ,а не от дата на откриване

Коментирай