Влезте във форма не само за лятото!

Мили притежателки на Diners Club International First Lady,

Както ви информирахме и по-рано, ПИБ и Дайнърс Клуб продължават с планираните специално за Вас събития от програмата на First Lady.

Сега, за дамите, които държат на добрата си форма, сме приготвили специално предложение. За да поддържате добрата си фигура целогодишно ПИБ и Дайнърс клуб България Ви предоставят единствена по рода си възможност:

На 9 и 10 юли през деня, заповядайте в шоурума на Атама, където ще можете да изберете своя фитнес уред от TECHNOGYM със 7 % отстъпка и да се насладите на чаша шампанско и обслужване, достойно само за Първи дами.

Шоурума на Атама се намира на бул. Цариградско шосе № 101,

Бизнес Център Актив, ет. 1, тел. 971 58 10

Ще се видим там!

Коментари

  1. Уважаема Ева, Традиционно Дайнърс клуб България сключва договори с най-добрите търговски марки и в голяма част от луксозните магазини в страната може спокойно да се плаща с кредитни карти Дайнърс. Стараем се да покрием цялата търговска мрежа с ПОС терминали за удобство на Вас, клиентите. Приемането на карти зависи от съответния търговец, но за съжаление някои търговци не разбират, че улесняването на клиента при плащането им носи повече бизнес. Всички търговски обекти, заедно с полагащите се отстъпки, договорени с магазините, са посочени в нашия каталог, който се печата два пъти годишно - новият каталог ще излезе през септември. Със споменатите от Вас магазини Дайнърс клуб България има актуален договор и няма причина да Ви бъде отказана отстъпката. Търговецът подписва договор с Дайнърс клуб България и нарушаването на този договор се наказва от търговския закон. Благодаря за подадения сигнал, ще го проверим! На Вас пожелавам приятно ползване на картата и не забравяйте да си търсите отстъпките, посочени в каталога! С поздрав, Анна Ангелова, Изпълнителен директор Дайнърс клуб България

  2. Не мога да разбера защо в Тренд бокс не ми приемат картата - новия им магазин в Шератон? казаха ми че, не работят с тези карти - а в каталога ги има.
    В стария на Витошка ми даваха миналата година намалението от 10 % сега не ми го дават - същото се отнася и за МАКСМАРА - казват, че договорът с Дайнерс не е подновен. Да не би да има нов каталог с отстъпки? Аз лично виждам, че повечето БГ търговци хич не им се иска да приемат кредитни карти, ама хич. Не разбраха ли че вече са в Европа. Аз не мога да се разкарвам с бали пари по магазините, ако не искат да приемат карти - по добре ни кажете - няма въобще да пазарувам от тях.

  3. браво не си сбъркал :) гледам отварят поголовно офиси значи се развиват и то добре :) аз отскоро съм клиент

  4. мдаам, фен съм на банката, клиент съм от дълго време и следя блога ;-)

  5. прави ми впечатление, че сте много активен по всички теми сте се изказали или задали въпрос :) този nick няма как да не го започни човек :)

  6. при спорта винаги има gain по мое скромно мнение :) ползите са безспорни даже аз лично съжалявам, че не съм се занимавала по сериозно досега, но ето сега вече съм фен :) и то на два вида спорт хахха :)

  7. да, но няма да има gain ;-)

  8. не е нужно да има pain :)

  9. о! това е похвално, постоянство трябва в тези неща, не само дефилиране с ново екип4е ;-)

    no pain - no gain :-)

  10. напротив някой тренират :) и то усилено

Коментирай