Началото на месец февруари за мен е винаги най-безпаричния период в цялата година. След Коледа, Нова година, три рождени дни и безброй имени дни, вече и кредитните карти издъхват!

И точно в този момент, когато осен всичко останало ми предстои закупуване на нови мебели за детската стая и пълен ремонт на моята скромна спалня, на помощ идва новото предложение на ПИБ – потребителски кредит ПРИЯТЕЛ. Удобно – няма нужда от поръчителство за суми до 10 000 лева, като моята лична нужда е точно за толкова. Ако се интересувате, можете да намерите условията на кредита на www.fibank.bg/bg/page/330/tab/331 .

И за да ви покажа колко рационална може всъщност да бъде една жена – смятам да използвам моята единствена и незаменима розова карта First Lady на Дайнърс клуб. По този начин ще имам и отстъпка – а после ще погася харчовете със сумата от кредита! Практично, удобно и лесно. В каталога, който Дайнърс Клуб България подарява на собственичките на розова или червена карта First Lady, подробно са изброени всички търговски обекти, които приемат картите и размера на отстъпката, която дават – мога да ги разгледам и да избера точно каквото искам. Ще мога в рамките на няколко часа да избера всичко, от което имам нужда – удобно настанена в собствения си диван!

Ева Александрова

Коментари

  1. Преди няколко дни кандидаствах за потребителски при Вас, а днес ми се обадиха че съм одобрен. Благодаря!
    Проверих всички банки и вашата лихва и условия са най-добрите ;)

  2. Много ви благодаря, утре ще посетя някой офис.
    Страхотни сте!

  3. Здравейте г-жо Павлова,
    разбира се, че можете да кандидатсвате за кредит ПРИЯТЕЛ от ПИБ АД, въпреки че имате 3 кредитни карти. За целта е нужно колега от отдел кредитиране да приеме вашето искане и състави оценка. Можете да се възползвате като посетите всеки наш офис, където има кредитни инспектори. Софийски централни офиси с колеги на разположение са Народно събрание 2, Народен Театър и други (посете следния адрес за клонова мрежа и контакт с офисите http://www.fibank.bg/bg/page/618).
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  4. В тази статия казвате, че можете да покриете сумите похарчени от кредитна карта с парите от кредита, за това искам да попитам (понеже има в момента 3 кредитини карти) мога ли да кандидатествам за такъв кредит приятел, за да погася всичко изхарчено от кредитините карти? Искам да закрия две карти и да си оставя само едната - тя е от ПИБ. Какво е нужно да направя? Много благодаря предварително!
    Успех на всички в ПИБ!
    Кина

Коментирай