Fibank за iPhone, iPod touch и iPadНе ни е чужд изразът „There is an app for that”. Смартфоните бързо заеха важно място в личния и професионалния ни живот. Те вече не само ни свързват със света, но ни улесняват и в много ежедневни ситуации – от проверката на времето до нареждането на превод, докато сме седнали в таксито или четем вестник в кафенето.

Всъщност нашият Виртуален клон отдавна може да се използва от всякакви устройства – можете да банкирате от личния си компютър, от таблета си или от смартфона си навсякъде и във всеки час на денонощието. Време беше обаче да направим банкирането от мобилни устройства още по-естествено. Започнахме с мобилната операционна система на Apple, iOS, която има най-голям дял в мобилните посещения на нашите сайтове и електронни услуги.

Какво може Fibank за iOS? Когато сме в движение и си помислим за своята банка, обичайните най-честите причини са три – търсим клон, търсим банкомат или искаме да видим в какво състояние са сметките ни. Приложението ни е изградено около тази концепция. То ще Ви локализира и ще Ви покаже кои са най-близките клонове на Fibank с работно време, точен адрес и телефон за контакт. Имате нужда от пари в брой? Възможно е най-близкият банкомат на Fibank да е само на няколко метра от Вас – вижте в приложението.

fibankiphone1-1Много полезни по всяка вероятност ще са Ви справките. Чрез приложението можете в реално време да проверите каква е наличността по Вашите сметки. Искате да видите къде сте плащали последно с кредитната си карта? Няма проблеми – справката ще отнеме секунда и ще видите каква е сумата на плащането и къде е направено.

Интегрирали сме и поток от новини от нашия сайт и блог. В приложението можете да следите актуалните ни предложения, както и полезна информация за начините, по които можете да използвате нашите продукти и услуги.

За да се възползвате от пълната функционалност на Fibank за iOS, е достатъчно да сте клиент на банката и да имате издадена дебитна или кредитна карта от Fibank. Така през приложението можете да се регистрирате за „Моята Fibank”. Впоследствие можете да използвате потребителското си име и парола и за вход в десктоп версията на системата „Моята Fibank”, достъпна на https://my.fibank.bg. А ако вече имате регистрация за “Моята Fibank”, можете да използвате нея за вход в приложението.

Fibank за iOS е достъпно за сваляне в iTunes и имаме големи планове за развитието му.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

 1. Здравейте, свалих си приложението за iPhone, но по никакъв начин не успявам да ползвам My Fibank на него. Имам регистрация там и реално трябва само да вляза, но ми иска номер на карта и ЕГН за регистрация, въпреки че съм избрал, че съм съществуващ потребител. Когато се опитвам да въведа данните ми изписва Грешен номер на карта оли ЕГН.

  Моля за съдействие.

  1. Здравейте, Стан! За да можете да използвате приложението, е нужно да Ви идентифицираме като картодържател. Затова и се изискват тези данни. Молим да се уверите, че въвеждате правилно данните за своята карта. Ние оставаме на разположение, за да помогнем. Поздрави!

 2. Здравейте, кога ще има версия за WP8, не всички са с айфони?

  1. Здравейте, г-н Атанасов! Пуснахме приложение и за Android. Ще Ви държим в течение по темата мобилно приложение за WP8. Поздрави!

 3. Планирате ли такова приложение за Android платформата?

  1. Здравейте, г-н Велинов! Да, дори сме почти готови с него. Ще ги представим съвсем скоро. Поздрави!

 4. Здравейте, може ли да актуализирате информацията относно Приложението за андроид. Кога може да го очакваме?

 5. Здравейте,
  надявам се, че скоро ще пуснете приложение за windowsphone.

 6. Аз съм с уиндолс фон 8 и влизам и извършва всички операци във виртуалния клон. За целта използва токен устройство. Защитата е перфектна - за влизане и извършване на операци. Няма още софтуер за качване на ЕП на смартфон.

 7. Планирате ли да разработите и вариант за плащане на сметки през мобилното приложение.

Коментирай