Златната или платинена  кредитна карта от Fibank е символ на  престиж и надежден партньор при Всяко Ваше бизнес или лично пътуване. Премиум програмата с карти Visa и MasterCard сега Ви осигурява и нови допълнителни преференции.

Членство в програмите Lounge Key или Priority Pass

Lounge Key – за първи път в България

Платинените и златни кредитни карти MasterCard или Visa отварят вратите на над 900 (за платинените) и над 600 (за златните карти) летищни салона по целия свят. Предимството да притежавате платинена или златна кредитна карта от Fibank ще Ви отведе в спокойна и комфортна обстановка на летищните VIP салони. В тях можете да се насладите на първокласно обслужване и специално отношение в комфортна, и спокойна атмосфера, където можете да почивате или работите, както и да проведете бизнес среща. Салоните Ви предоставят безплатни гурме храни и освежаващи напитки, актуалните броеве на авторитетни международни вестници и списания, безплатен достъп до безжичен интернет, както и много други удобства за релакс преди Вашия полет.Visa

VIP салоните Ви предоставят и възможността да поканите свой гост за престоя си. Заедно с него можете да се възползвате от всички предлагани удобства.

 

За резервацията на салон не е необходима предварителна регистрация. Достатъчно е да представите своята Priority Pass или златна карта на служителя на рецепцията в салона.

Можете да определите предварително Lounge Key или Priority Pass салона, който предпочитате да посетите, като посетите уеб страницата на съответната програма или като изтеглите мобилното приложение на Вашия смартфон.

Клиентите на Fibank заплащат преференциални такси за престоя си във VIP салоните. Таксата за картодържатели на кредитни карти Visa e 24 EUR, за MasterCard – 30 USD. Таксите са същите и за всеки Ваш гост, с когото посетите избрания от Вас салон.

Visa Premium оферти

Премиум офертите са обединени в 4 категории: Места и събития, Пътуване, Лайфстайл и Мода. С Premium картите Visa Ви очакват приятни изненади и специално отношение в 8 от най-големите градове: Лондон, Ню Йорк, Милано, Дубай, Истанбул, Хонконг, Банкок и Париж, както и в България, в София, Банско и Созопол. В секция “premium оферти” на www.visabg.comможете да изберете дестинация и да се запознаете с привилегиите, които Вашата карта може да Ви предложи.

Visa Travel Application

Специално за Premium картодържатели Visa предлага безплатно приложение Visa Travel Application – богато на полезна информация при пътуване. Чрез него лесно можете да откриете банкомати по целия свят, конвертор на валута, пътеводители за държавите, в които можете да плащате с карта Visa, съвети за оптимизиране на бюджетаи др. полезна туристическа информация. Приложението можете да свалите от App Store или Google Play .

Премиум програма на MasterCardMasterard

Притежателите на платинени и златни карти MasterCard ползват преференциални предложения и отстъпки при селектирани търговци, обединени в 3 категории: Пътуване, Пазаруване и Заведения, от които можете да се възползвате в България и по света. Можете да разгледате ексклузивните привилегии в секция „Премиум оферти” на www.mastercard.bg

MasterCard преглага и глобалната платформа Priceless cities, която предоставя на картодържателите неповторими преживявания, привилегирован достъп до специални събития и атрактивни оферти при пазаруване в над 40 града, вкл.: Рим, Париж, Ню Йорк, Лондон, Мюнхен и Дубай.  Можете да разгледате тук: www.priceless.com

Можете да се запознаете с Всички условия на платинените и златни кредитни карти Visa или MasterCard, предлагани от Fibank, на www.fibank.bg, тел.: *bank (*2265) или в удобен за Вас клон на Банката.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай