За поредна година Webit събра в София водещи световни фигури от сферите на предприемачеството, технологиите, финансите и маркетинга.Тази година събитието се проведе в София Тех Парк, като в рамките на два дни срещна  4300 участници от над 70 страни. Над 250 говорители, сред които ръководители на някои от най-големите компании в света, изнесоха лекции по време на фестивала.

В рамките на презентационната част на конференцията Svetoslav Moldovansky - COO, Member of MBWebit г-н Светослав Молдовански, Главен оперативен директор (COO), член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Fibank, представи актуалните тенденции и най-новите технологии във финансовите услуги в технологичния панел на фестивала.

Темата "The end of the branch" бе застъпена в панела „Fintech, Money & Payments Track”. Г-н Молдовански представи пред препълнената зала еволюцията в технологичните и финансовите услуги,  и тяхното значение за обществения живот. Сега те обединяват усилия, за да направят ежедневното банкиране на клиентите на Fibank още по-бързо, удобно и сигурно, благодарение на услугите на Банката за дистанционно банкиране и мобилни разплащания.

Тази година Webit_Digital_card (3)Fibank участва на конференцията и със специално изграден корнер. В него експертите на Fibank разказаха на посетителите за новата ни услуга за плащане през смартфон - Дигитална карта, както и за специалното ни промо предложение. 10 от гостите на нашия корнер, които на място активираха специалното ни промо предложение, спечелиха смартфон HTC One.

Webit_Digital_card (1)

 

 

 

 

 

В синхрон с новите облачни услуги на Fibank посетителите ни бяха изненадани и със сладки „облачни” изненади – захарен памук, визитки с QR код и др.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай