Според китайския хороскоп животното, което ще ни носи късмет през 2016 г., ще бъде маймуната. Годината на червената огнена маймуна започва на 8 февруари 2016 г. Тя ще бъде година на непредвидените събития, на много динамика, на възход в бизнеса, на печалби за предприемчивите и за хората с оригинални идеи, които не се страхуват да рискуват.

Маймуната е олицетворение на добрия ум и изобретателността. Тя е изпълнена с жизнерадост и любопитство, с чувство за хумор и възможност за гъвкавост. Маймуната е вярна и искрена в общуването и притежава висок интелект. Цветовете на новата година са синьо, бяло и червено.

И тази година Първа инвестиционна банка избра за Вас тематични продукти с най-високо качество от злато и сребро.

Към богатата палитра инвестиционни продукти от благородни метали добавихме две нови кюлчета, посветени на годината на маймуната. Те са подходящи както за личната Ви колекция, така и за подарък на близките Ви хора.

Инвестиционните кюлчета имат декорация от двете страни, като изображението на маймуна върху лицевата страна продължава и върху обратната. Кюлчетата „Година на маймуната” са представени в стандартната сертификатна опаковка на швейцарската рафинерия ПАМП и в кутийка на Fibank.

MonkyYear_Bar_Gold_Main_Big Златно кюлче от 5 г – „Година на Маймуната” - с проба 999.9/1000

MonkyYear_Bar_Silver_Main_Big Сребърно кюлче 1 тройунция „Година на Маймуната” с проба 999/1000

2016 г. е и високосна – по народна традиция през тази година се носи сребро, за да имаме късмет. Високосната година е добра за сватби и раждане на деца.

Сребърна монета от 1 тройунция „Година на Маймуната”

Цветната сребърна монета от 1 тройунция (с проба на метала 999/1000) изобразява Снежна Маймуна. Продава се в луксозна кутия - отвън синя картонена със сребриста релефна украса, отвътре прозрачна пластмасова кутия. Монетата е придружена със сертификат и книжка, описваща характеристиките на родените през годината на маймуната.

MonkyYear_Coin_Silver_Main_Big        MonkyYear_All_Big

Всички продукти, предлагани от Fibank, можете да закупите от офисите и клоновете на банката в страната, както и онлайн – от електронния ни магазин: www.my.fibank.bg/GoldShop

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай