Sarceto na Sofia_2

Почетният знак „Сърцето на София” бе присъден на Първа инвестиционна банка като социално отговорна компания за организираната кампания в подкрепа на талантливите деца на България.

Специалното отличието бе връчено на Fibank по време на благотворителния концерт „Различни, но заедно” организиран от Арт център Кърнолски. Инициативата се провежда за осма поредна година под патронажа на Кмета на Столична община – Йорданка Фандъкова и се осъществява се с подкрепата на Министерството на образованието и науката, Столична община, Синдиката на българските учители, Регионалния инспекторат по образование – град София, Дирекция “Образование” към СО, Столична организация на БМЧК.

Един от социалните проекти на банката е ежегодно да създава благотворителен календар, като подпомага различни каузи. Последната инициатива на Fibank бе съвместно с фондация “Димитър Бербатов”. На страниците на календара са поместени някои от най-даровитите деца от фондацията, изявили се в областите спорт, математика, физика, изкуство, балет. При всеки закупен календар, банката удвои дадената сума.

Наградата „Сърцето на София” бе получена от г-жа Илона Станева, директор дирекция „Маркетинг и реклама”. Г-жа Станева благодари на организаторите за признанието, с което е отличена банката и заяви, че подпомагането и развитието на талантливите деца на България се е превърнало в кауза за Първа инвестиционна банка, защото те са националното богатство на страната ни и трябва да бъдат съхранени.

Христо Христов

Христо е Мениджър „Корпоративни комуникации”. Той следи за тенденциите на финансовия пазар, планира, организира и участва активно в провеждането на маркетингови изследвания сред настоящи и потенциални клиенти на банката. Преди да се присъедини към екипа на Fibank, има натрупан значителен опит в ръководството, провеждането и анализа на резултатите от редица маркетингови, икономически и социологически изследвания. Участва като автор в публични анализи и статии в областта на иновациите, информационни и комуникационни технологии и състоянието на икономиката. Личните му интереси са в областта на търговията с ценни книжа. Очаквайте от него интересни анализи за тенденциите на пазара и състоянието на икономиката.

Коментари

Коментирай