През месец юни блогът на Fibank празнува рожден ден. За тези 6 години проходихме, сменяхме нашите дрехи, за да бъдем в крак с тенденциите, и винаги бяхме на разположение, за да отговаряме на Вашите въпроси.

Получихме награда за „Най-добър корпоративен блог” през 2009 г., когато бяхме само на годинка. Реализирахме много срещи с блогъри и активни фенове.

Ще се радваме да ни дадете обратна връзка какви теми са интересни за Вас, за да продължим да бъдем все така актуални и полезни.

Освен това искаме да изненадаме най-активните от Вас. Всеки, който ни изпрати пожелание за рождения ден, като коментар под тази статия, и ни пише какви теми биха били интересни за него, ще има възможността да участва в томбола. Наградата е покана за нашия рожден ден, който ще отпразнуваме с приятели на блога на 12 юни. Шестима ще имат възможността да получат персонална покана за партито и да ни поздравят лично.:)

В томболата ще участват всички, които са изпратили коментар под настоящата статия до 9 юни, понеделник, 17.45 ч. Шестимата, които ще получат покана за партито, ще бъдат обявени на 10 юни, вторник.

Birthday

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. Здравейте! В механизма на промоцията е описано: 4. Механизъм на Промоцията: 4.1. В промоционалната кампания имат право да участват всички клиенти, които в рамките на промоционалния период са подали искане да им бъде издадена една от посочените в т.4.2. кредитна карта от Fibank, одобрени са за нейното издаване и са получили своята кредитна карта. След получаване на новоиздадената кредитна карта всеки клиент, без да бъде необходима допълнителна регистрация от негова страна, участва за спечелването на предоставените от Организатора промоционални награди. Поздрави!

  2. колко клиента искате да ви закарам до офиса за да кандидатстват и ако после ги одобрите да ми подарите една фанелка ?

  3. само да не забравиме за фанелката :)

    1. Здравейте! На първо място искаме да Ви благодарим за позитивните думи. Във връзка с Вашето запитване - за жалост фланелки и топки нямаме възможност да подаряваме, поради ограничени количества. Тези количества са предназначени за конкретна промоция, в която имате възможност да се включите и Вие. Прочетете повече за нея на нашия сайт тук >> http://fibank.bg/promo2014#nie-vi-predlagame Поздрави!

  4. Здравей мила моя дъ фърст инвестмънт банк :) вече 7г нашата любов мина и продължава да минава през огън и вода :) Ако изчисля,колко гориво съм изхарчил в пари за да идвам до офиса ти ,а парите ако ги обърна в евро,а еврото в злато може би фасадата на къщата ми щеше да блести от злато,но въпреки всичко удоволствието е изцяло мое :)Педи около 2-3г спечелих много яка фанелка от теб и размера беше точен :) Въпроса ми е може ли да ми подариш една фанелка на бразилския отбор не за мен ами защото ще ти бъда като подвижна реклама и ще те хваля както винаги пред всички :) Е ако не може комплект и топка и фанелка поне само фанелка :) обичам те и поздрави от дъждовна Варна

    1. Опааа сега прочетох,че тук има и по големи подмазвачи от мен :) няма да стане обаче :) започвам !
      Искам да благодаря на хората от тази първокачествена банка,че се гричжат за своите клиенти всячески не само финансово и не само хуманно чрез дарения и т.н.,но и с прекрасния ви блог ,който ни обогатява знанията,а всички знаем прекрасно,че знанието е свобода и сила.В професионален план имате най-добре обучени кадри от всички банки взети заедно,което прави съвместната ни работа още по приятна,качествена и скоростна.Какво може да искаме ние клиентите повече от това ,което ни давате,а именно сигурност,качество и прецизност и въпреки това вие не спирате тука своя полет,а дори напротив продължавате да се развивате да се развивате и да се развивате.Вие ни доказвате постоянно,че нашите финанси са в добри и сигурни ръце ! Благодарим ви !

  5. Благодарим Ви Павел Станков, Антон Оруш, Иван Иванов, Мартин Белтов и Владислав Алексиев, че се включихте с пожелание по повод нашия рожден ден. Поканата вече е изпратена на Вашите е-mail-и. Ще се радваме да бъдете наши гости! Екипът на Fibank

  6. Малко банки си позволяват поддържането на блог, една единствена е винаги с актуален и полезен. Първи, както винаги. Все напред!

  7. Здравейте. Най-интересните статии в блога, които съм чел, са в разделите Банкови сметки (примерно свободният депозит много достъпно е обяснен) и особено напоследък в Инициативи. Понякога чета и коментарите, защото често хората се замислят върху едни и същи неща и, ако някой не зададе един въпрос, друг ще го направи.
    Би ми особено интересно да прочета повече за историята на банката - примерно, какви са били клоновете преди двадесет и повече години, какви новости са се появявали, как са навлезли в България онлайн разплащанията, картовите устройства и т. н.
    Със сигурност сте единствената банка, която има блог. Пожелавам още по-интересни статии и то в по-нестандартни направления!

    1. Здравейте! Много благодарим за обратната връзка и за добрите думи.

Коментирай