През месец юни блогът на Fibank празнува рожден ден. За тези 6 години проходихме, сменяхме нашите дрехи, за да бъдем в крак с тенденциите, и винаги бяхме на разположение, за да отговаряме на Вашите въпроси.

Получихме награда за „Най-добър корпоративен блог” през 2009 г., когато бяхме само на годинка. Реализирахме много срещи с блогъри и активни фенове.

Ще се радваме да ни дадете обратна връзка какви теми са интересни за Вас, за да продължим да бъдем все така актуални и полезни.

Освен това искаме да изненадаме най-активните от Вас. Всеки, който ни изпрати пожелание за рождения ден, като коментар под тази статия, и ни пише какви теми биха били интересни за него, ще има възможността да участва в томбола. Наградата е покана за нашия рожден ден, който ще отпразнуваме с приятели на блога на 12 юни. Шестима ще имат възможността да получат персонална покана за партито и да ни поздравят лично.:)

В томболата ще участват всички, които са изпратили коментар под настоящата статия до 9 юни, понеделник, 17.45 ч. Шестимата, които ще получат покана за партито, ще бъдат обявени на 10 юни, вторник.

Birthday

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. Честит рожден ден!

    1. Благодарим Ви!

  2. Честито още веднъж!
    За мен най-интересни са темите свързани с новите възможности за картови разплащания - безконтактните карти. Също така се интересувам от евентуални нововъведения, които биха улеснили крайните клиенти, например, възможността да се внасят банкноти чрез банкомат.

    Пожелавам Ви всичко най-хубаво и много повече успехи в бъдеще!

    1. Благодарим, Мартин!

  3. Здравейте,
    Честита годишнина!
    Не съм бил особено активен в блога, но статиите, които прочетох ми бяха много полезни.
    Продължавайте да сте полезни и за напред!

    1. Благодарим Ви за добрите думи :)

Коментирай