За Блога

Fibank 13

Уважаеми читатели,

радваме се, че можем да представим пред вас новия блог на Първа инвестиционна банка. Последните седмици бяха за нас много динамични и важни за бъдещето ни развитие. И ето, че стартираме с едно ново и нетипично за банка в България начинание:

Започнахме да пишем блог

Появата на този блог е планирана стъпка към една по-открита и съвременна комуникация с нашите клиенти, партньори и служители. Вярваме, че едно юридическо лице трябва да носи отговорностите и да участва в обществения живот на страната както го прави всеки един от нас.

Искаме да създадем платформа за откровен и жив диалог. Искаме да чуем вашето мнение по актуалните въпроси, които ви вълнуват. За целта оставяме блога отворен за коментари и мнения, които ще се публикуват директно. Единствено тези, които излизат извън добрия и интелигентен тон на комуникация, ще бъдат модерирани.

Този блог е насочен към клиентите, служителите и партньорите на Първа инвестиционна банка.

В обособените категории ще се публикуват блог – постинги, които ще съдържат новини и статистики за банката, информация и анализи на пазара от експерти в областта. Ще имате възможността да научите повече за живота и работата в самата банка, както и подробности около обществените инициативи, в които участваме.

Благодарим на всички, които вече така активно се включиха и коментираха появата на блога:

Николай Бачииски, Тодор Христов, Жюстин Томс, Еленко Еленков, Калоян Цветков, Велян Стайков, Никола Павлов, Богомил Шопов, Красимир Стоев, Калин

Благодарим за съветите, критиките и добрите думи. За нас те са много ценни.

Идеята на блога е да чуем вашето мнение и ето че още преди официално да го обявим имаме възможността да видим коренно различни гледни точки, които са ценни за нас.

Коментари

  1. Наистина е похвално, че се вслушвате в думите на Тодор от Нова-визия :)
    Тази ви стъпка ще разчупи доста взаимоотношенията ви с клиентите, стига само да отделите нужното внимание. Това много ще ви помогне в подобряване на пазара и все нови и нови клиенти.
    А аз както винаги няма да се откажа от Вашите услуги ! Просто като Оги и аз не обичам да си сменям любимите неща :)


    Поздрави и много успехи,
    /Kalin4y

  2. Айде, официално да Ви пожелая успех в начинанието!

    Дано съм Ви подпомогнал със събраните мнения на експерти и „про“ блогъри. Ще следя с интерес развитието на блога още от днес с абонамент.

    И наистина, не го занемарявайте и не го превръщайте в табло само за скучни съобщения за „корпоративна социална отговорност“.

    Поздравления, че сте се вслушали в мненията на хората по-горе!

  3. Изключително много се радвам за поправената много груба грешка, която бяхте допуснали с "изпускането" на "Powered by WordPress". Това е първата крачка към изчистването на още грешки :)

    Поздрави, Краси.

Коментирай