За Блога

Fibank 13

Уважаеми читатели,

радваме се, че можем да представим пред вас новия блог на Първа инвестиционна банка. Последните седмици бяха за нас много динамични и важни за бъдещето ни развитие. И ето, че стартираме с едно ново и нетипично за банка в България начинание:

Започнахме да пишем блог

Появата на този блог е планирана стъпка към една по-открита и съвременна комуникация с нашите клиенти, партньори и служители. Вярваме, че едно юридическо лице трябва да носи отговорностите и да участва в обществения живот на страната както го прави всеки един от нас.

Искаме да създадем платформа за откровен и жив диалог. Искаме да чуем вашето мнение по актуалните въпроси, които ви вълнуват. За целта оставяме блога отворен за коментари и мнения, които ще се публикуват директно. Единствено тези, които излизат извън добрия и интелигентен тон на комуникация, ще бъдат модерирани.

Този блог е насочен към клиентите, служителите и партньорите на Първа инвестиционна банка.

В обособените категории ще се публикуват блог – постинги, които ще съдържат новини и статистики за банката, информация и анализи на пазара от експерти в областта. Ще имате възможността да научите повече за живота и работата в самата банка, както и подробности около обществените инициативи, в които участваме.

Благодарим на всички, които вече така активно се включиха и коментираха появата на блога:

Николай Бачииски, Тодор Христов, Жюстин Томс, Еленко Еленков, Калоян Цветков, Велян Стайков, Никола Павлов, Богомил Шопов, Красимир Стоев, Калин

Благодарим за съветите, критиките и добрите думи. За нас те са много ценни.

Идеята на блога е да чуем вашето мнение и ето че още преди официално да го обявим имаме възможността да видим коренно различни гледни точки, които са ценни за нас.

Коментари

  1. <strong>Първа инвестиционна банка[блог]...</strong>

    Уважаеми читатели,

    радваме се, че можем да представим пред вас новия блог на Първа инвестиционна банка. Последните седмици бяха за нас мн...

  2. Много е добра идеята за блога, поздравления!

  3. Здравейте, Dichi, Ние отдавна предлагаме спестовни влогове за деца и за лица, над 18 г. Към влоговете издаваме спестовни книжки с атрактивен дизайн. Откриването на спестовния влог е безплатно и няма изискване за минимална начална сума по влога. Внасянето и тегленето на суми е без ограничение, a лихвата тече и не се губи независимо колко пъти в месеца теглите. В момента лихвата по спестовния влог на годишна база е 3.25% , а по детския влог - 4%. Освен това за всяка следваща година от откриването на влога лихвата се увеличава с 0.10% на годишна база за стандартните влогове и 0.20% на годишна база за детските влогове. С пожелание за успешен ден, Гергана Гераскова, Банкиране на дребно

  4. Здравейте , ФЕН съм на ПИБ , но страшно много ми липсва един спестовен влог от рода на спестовна сметка МЕГА . Банката няма да я споменавам , но съм и клиент само заради раздвижения спестовен влог с добър % .

  5. @ Geo

    При мене си се появяват фавиконите. И на сайта, и на блога. Ползвам FF3.

  6. Като радетел за корпоративните блогове от много време насам не мога да не ви пожелая успех. Един безплатен съвет - сложете си favicon на блога, за да го отличите. Между другото същото се отнася и за сайта на банката - логото ще върви перфектно.

  7. Екипа на biskvitka.net, Ви пожелава успех!

  8. Едва ли го пише човек от банката, обаче?

  9. Благодаря много, че сте споменали и моето име по-горе в списъка с различни хора, въпреки, че всъщност не съм се включвал активно с коментари около появата на блога ви. :-)

    Желая успех!!

  10. Хайде успех (с известно закъснение) и от мен. Дано този блог да е за добро. И за нас и за Вас :-)

Коментирай