Специално предложение:

Всеки клиент, който до 15 февруари 2009 г. открие депозит и внесе сума:

* над 100 000 лв. или равностойността им в евро, получава подарък - 1 златно кюлче от 2,5 грама (Роза);

* от 50 000 лв. до 99 999.99 лв. или равностойността им в евро, получава подарък - 1 сребърно кюлче (Леопард) от колекцията Icon Skins от 10 г.

Характеристики на депозита:

* срок – 3 месеца;

* лихва – 9.75% на годишна база;

* валута – лева, евро;

* за физически и юридически лица;

* без минимална сума за откриване;

* възможност за довнасяне по всяко време.

Правила на промоционалната оферта по „Златен депозит” и предоставяне на подарък

Коментари

  1. Пешо,
    ти наистина само си чешеш езика. Разбираемо е, че си притеснен за акциите ти на ПИБ, които са паднали 4-5-8 пъти, както сам казваш. И все пак акциите на ПИБ не са единствените паднали толкова. На всички банки акциите им паднаха и то много. По цял свят акциите се сриват и и сума чужди банки фалираха. В БГ поне досега фалити няма. Но това както и да е, може и да има за в бъдеще и предвид, какво се случва на запад, това няма да е кой знае каква изненада!
    Едно не разбирам.
    1. Защо искаш пресконференция при положение, че тя няма да ти даде повече информация от отчета.
    2. Да си видял друга банка в БГ да прави пресконференция, заради спада на акциите й.
    3. Дори и да се даде конференция, това няма да вдигне цената на акциите!

    Затова ако си загубил, намери своето спасение и недей да обвиняваш ПИБ за всички злини на света! Спада не е от вчера. Щом си искал да не губиш си могъл да продадеш акциите си преди месеци и сега да не занимаваш хората с глупости или по-точно с частните ти инвестиционни проблеми! Мен лично, а и много други хора във форума твоите страхове изобщо не ни интересуват. След като си разтревожен можеш да отидеш в банката и като инвеститор лично да питаш какво се случва! И само не ми казвай, че си запазил акциите на ПИБ досега от някакъв тип лоялност към банката, защото при бизнеса лоялност няма и ако си допуснал тази грешка, можеш само себе си да обвиняваш!!!

    Аз лично никаква пресконференция от ПИБ не искам и ми писна от 10 дена като влезна във форума да чета за твоите болежки! Ще ме извиняваш за израза, но се оплакваш като свекърва! Дано наистина те бан-нат скоро, защото на повечето участници във форума им писна да четат неадекватните коментари и заяждания!!!

  2. Здравейте
    Гарантирани ли са влоговете до 100 000 лв от държавата и кои? Има ли някъкви специални изисквания за да бъдат гарантирани?

  3. Далай Лама,Папата и Кирил са личности, а не ПУБЛИЧНИ комании които доброволно са поели предизвикателството да се листнат на борсата!А когато една компания публично привлича средства е редно и публично да дава отчети за дейността си. Елемнтарно е ,но струва ми се демагогстваш. ;-)

  4. Май тук трябваше да пиша, а не на първа страница ;)
    Пешо, аз искам пресконференция от Далай Лама, Папата и Кирил - новият руски патриарх. Айде задействай връзки, искам да знам кога долара ще се вдигне

  5. Здравейте Customer Support.
    Радвам се,че разбирате моята загриженост,но тя е породена от тревогите на тези които са купили вашите акции,на цени 4-5-8 пъти по-високи от текущите. С отчета съм се запознал в деня който го публикувахте.Но с него са се запознали и всички останали портфейлни инвеститори,които продължават да се разделят с вашите акции. А след като го правят,значи не оценяват по достойнство отчета Ви или пък калкулират бъдещите резултати.Така,че не е необходимо да успокоявате мен, а тези които са се доверили на ПИБ,а в момента губят много.Това което Те очакват от Вас ако не сте го разбрали е - Да направите една пресконференция.Там да отговорите на всички въпроси,да разясните вашата стратегия и визия за справяне с кризата. Да имате волята да поглетнете проблемите директно и да заявите категоричната си воля за справяне с тях.Така ако не възвърнете доверието си към инвеститорите, то поне ще запазите доверието на тези които все още го имат.
    Защо е този отказ от коментиране на проблемите и трудностите от страна на ръководството на ПИБ ? Тези въпроси си задава всеки.

  6. Здравейте, г-н Караивнов,

    Както винаги разбираме Вашата загриженост относно цената на акциите на ПИБ. Бихме искали да Ви успокоим и да Ви помолим да се запознаете със съдържанието на тримесечен отчет за Четвърто тримесечие на 2008 г.ТБ Първа Инвестиционна Банка АД-София публикуван на http://www.fibank.bg или на страниците на БФБ http://www.x3news.com

    Мисля, че на всички е ясно , че ПИБ не управлява борсата - не може да искате от нас обяснение на действия, които не зависят от банката.

    Поздрави,

    Екип на ПИБ

  7. И днес мълчание по въпроса за срива в цената на акциите.Защо ?

  8. Днес обаче "Customer Support" вече смята ,че е отговорил , а акциите падат с гръм и трясък ! А точно тук трябваше да изпише 3кила мастило.Ама .... той мисли,че ......

  9. Аз искам да видя Пешо как открива своя банка и ни показва/доказва как се прави... съмнявах се в някои от постовете му, но сега съм сигурен че много разбира. Нека докаже колко!

  10. Петъре в какво точно се съмнявш? че ПИБ сами си свалят цената ли?
    какво точно искаш да ти се обясни от ПИБ - пиши писмо до светия синод - сигурно те знаят защо им падат акциите.

Коментирай