Кредитните карти Ви дават по-голяма свобода и контрол над Вашите пари. Да имате кредитна карта е най-лесният начин да ползвате парите си навсякъде по света.

С Вашата карта можете да извършвате свободно плащания в търговски обекти, да си направите резервации за хотел, полет, театър, да вземете кола под наем или да изтеглите пари в брой във всяка една точка на света.

Всяка кредитна карта има няколко характеристики. Най-важните от тях са:

Кредитен лимит - финансовите средства, които могат да се ползват с дадената карта. Освен общият кредитен лимит, кредитните карти могат да имат и допълнителни лимити за ден, седмица или транзакция.

Лихвен процент

Гратисен период. Обикновено кредитните карти имат гратисен период, в рамките на който, ако се погаси задължението, не се дължат лихви.

Такси - тук се включва както таксата за издаване, годишната такса за обслужване, така и таксата при теглене на пари в брой и плащания

ПРЕДИМСТВАТА ДА ПРИТЕЖАВАТЕ КРЕДИТНА КАРТА от ПИБ:

1) Чип технологията дава сигурност на притежателя на кредитна карта. Невъзможно е копирането на данни.

2) Позволяват да се пазарува без налични пари в джоба.

3) Дори да не разполагате с нужните средства, кредитната карта Ви дава възможност да закупите желан артикул и да го изплащате на равни вноски.

4) Всеки картодържател ползва 45-дневен гратисен период, в който може да върне похарчената сума без лихва.

5) В зависимост от избраната кредитна карта, можете да ползвате отстъпки в редица обекти в София и страната.

6) Кредитната карта от ПИБ е удобно разплащателно средство. С нея можете да пазарувате в редица търговски обекти. ПИБ е сложила свои ПОС-ове в над 7000 търговски обекта в България.

7) Пазарувате в магазини и онлайн без такса.

8 ) Получавате възможност да получите 1% обратно в картата. Единственото условие е да направите оборот на ПОС с картата над 2,000 лв.

9) Участвате в различни томболи и игри с награди - екскурзии до най-горещите точки - Виена по време на Евро 2008, Пекин по време на олимпиада, печелите 42 инча плазма, лаптоп последен модел, часовници, тениски, сакове и др.

10) Можете да получавате СМС за всяка транзакция

11) Безплатно получавате на адрес извлечение с транзакциите през месеца.

12) Получаване на СМС с дължими суми и др.

А вие имате ли кредитна карта?

Коментари

 1. ako moge da mi bade izdadena visa karta

  1. Здравейте! Във връзка с издаване на карта - можете да подадете заявка на място, в удобен за Вас офис или като попълните онлайн заявката на нашия сайт тук >> https://www.fibank.bg/bg/online-iskane-kreditni-karti/page/756

 2. Здравейте,
  имам кредитна карта YES но с валута EU може ли да се смени основната валута на картата в БГ Лева без да се преиздава картата и да се преподписва нов договор.

  1. Здравейте, Ивайло! За целта трябва да Ви бъде издадена нова кредитна карта в желаната от Вас валута. Можете да подадете искането и онлайн. Как Ви се струва YES? Събирате ли и използвате ли YES точките с кредитната си карта? Поздрави от нашия екип и успешен ден!

 3. Здравейте, имх 2 кредитни карти при вас, които преди аколо 20 дни закрих, но искам да си извадя нова карта при вас, тъй като съм много доволна от вашите услуги. Трябвали да изчакам още докато минат 30 дни до закриването на 2-те карти или мога още сега да си пусна искането. Благодаря

  1. Здравейте, Ива! Да, можете да подадете искане за нова кредитна карта. Можете да използвате нашия сайт за тази цел, като попълните онлайн искането. За да изберете картата, за която кандидатствате, щракнете два пъти върху нея. След като искането Ви бъде разгледано, наш специалист ще се свърже с Вас по телефона. Поздрави!

 4. Здравейте, искам да попитам, мога ли да си закрия кредитната карта преди първата година, като срока ми е 2 год.?И дали ще имам глоба?

  1. Здравейте, Снежина! Можете да закриете кредитната си карта по всяко време. Достатъчно е да посетите клон на банката, за да подадете предизвестие и да покриете задължението си по нея. В срок от 30 дни се изчакват евентуални закъснели плащания с картата и тя се закрива. Наш специалист в клон на банката ще обясни подробно процедурата. Поздрави и приятен ден!

 5. Здравейте, Елеонора!Обичайните необходими документи са искането (което можете да попълните и онлайн) и Декларация за икономическа свързаност с други лица. Нашата препоръка е да попълните онлайн искането ни, след което наш специалист ще се свърже с Вас, за да уточните подробностите. Там можете да изберете между продуктите, които предлагаме, като щракнете два пъти върху картата, която искате да си издадете. Ако можем да помогнем с още нещо, насреща сме! Поздрави и приятен ден.

 6. Здравейте.
  Искам да си изкарам кредитна карта,какви документи ще са нужни?

  Благодаря

Коментирай