Fibank за iPhone, iPod touch и iPadНе ни е чужд изразът „There is an app for that”. Смартфоните бързо заеха важно място в личния и професионалния ни живот. Те вече не само ни свързват със света, но ни улесняват и в много ежедневни ситуации – от проверката на времето до нареждането на превод, докато сме седнали в таксито или четем вестник в кафенето.

Всъщност нашият Виртуален клон отдавна може да се използва от всякакви устройства – можете да банкирате от личния си компютър, от таблета си или от смартфона си навсякъде и във всеки час на денонощието. Време беше обаче да направим банкирането от мобилни устройства още по-естествено. Започнахме с мобилната операционна система на Apple, iOS, която има най-голям дял в мобилните посещения на нашите сайтове и електронни услуги.

Какво може Fibank за iOS? Когато сме в движение и си помислим за своята банка, обичайните най-честите причини са три – търсим клон, търсим банкомат или искаме да видим в какво състояние са сметките ни. Приложението ни е изградено около тази концепция. То ще Ви локализира и ще Ви покаже кои са най-близките клонове на Fibank с работно време, точен адрес и телефон за контакт. Имате нужда от пари в брой? Възможно е най-близкият банкомат на Fibank да е само на няколко метра от Вас – вижте в приложението.

fibankiphone1-1Много полезни по всяка вероятност ще са Ви справките. Чрез приложението можете в реално време да проверите каква е наличността по Вашите сметки. Искате да видите къде сте плащали последно с кредитната си карта? Няма проблеми – справката ще отнеме секунда и ще видите каква е сумата на плащането и къде е направено.

Интегрирали сме и поток от новини от нашия сайт и блог. В приложението можете да следите актуалните ни предложения, както и полезна информация за начините, по които можете да използвате нашите продукти и услуги.

За да се възползвате от пълната функционалност на Fibank за iOS, е достатъчно да сте клиент на банката и да имате издадена дебитна или кредитна карта от Fibank. Така през приложението можете да се регистрирате за „Моята Fibank”. Впоследствие можете да използвате потребителското си име и парола и за вход в десктоп версията на системата „Моята Fibank”, достъпна на https://my.fibank.bg. А ако вече имате регистрация за “Моята Fibank”, можете да използвате нея за вход в приложението.

Fibank за iOS е достъпно за сваляне в iTunes и имаме големи планове за развитието му.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Здравейте, Петър! Да, планирали сме тази функционалност. Ще предупредим, когато сме готови да я предложим. Поздрави! :)

 1. Какво се случва с приложението? Станахме доста, които сме заинтригувани от него?

 2. Здравейте, искам да попитам дали може да очакваме приложение и за Windows Phone?

  1. Здравейте, г-н Цаков! Засега сме съсредоточили усилия върху iOS и Android. Докато можем да споделим повече, мобилната версия на Виртуалния ни клон е на Ваше разположение. Поздрави!

 3. Здравейте, активно ползвам интернет банкирането ви и много бих се радвал ако разработите приложението за Андройд скоро.

 4. Здравейте,

  Искам да попитам дали това приложение ще може да изпълнява в даден момент всички функции на виртуалния клон , или ще остане само с функциите на my.fibank.bg ? И как е прогреса с андроида, кога горе-долу ще има първи бета версии за тест :) искам да се кандидатирам за бета тестер на приложението.

 5. Колко още трябва да чакаме в добрия смисъл за приложението за Андроид, все пак има доста собственоци на дроиди, които биха искали да се възползват от приложението, хайде пускайте гооо. :)))

 6. Кога се очаква приложението за Anrdoid?

  1. Здравейте, Янко! Работим по него и когато имаме готовност, ще споделим повече. Поздрави!

 7. А за Андроид

Коментирай