Коментари

 1. Присъединявам се към поздравленията от горните коментари! Споделих положителните си впечатления от системата в блога си : http://blog.marudina.net/?p=695

 2. Здравейте,
  От бързият преглед който направих на новата версия на сайта за електронно банкиране, определено има голям напредък.
  Надявам се при следвашите ревизии да се добавят още функции, улесняващи работата на потребителите.
  За мен лично е малко дразнещо, че трябва да избирам изрично от падащо меню номера на сметката за която искам да видя извлечение, при положение, че имам регистрирана една единствена сметка (за сега) вместо да е избрана по подразбиране.
  Поздрави!

 3. Здравейте,

  Поздравления за новият виртуален клон. Изключително подобрение, дано и директните дебити започната да функционират. Много приятна изненада за тези, които получават многобройни преводи през деня, вече няма да се налага да търчим до банката за извлечения, поради неясно основание на преводите направени на каса.

 4. Здравейте,

  Искам да изкажа моето най-добро впечатление от новия Ви сайт. Всичко, което съм смятал като недостатък е коригирано, така че сега страницата Ви е по-приятна за използване от всякога!

  Поздравления!

 5. Здравейте!

  Бързам да честитя на Вас и на всички клиенти на банката новата версия на електронното банкиране. Останах приятно изненадан от факта, че стартът му беше даден два месеца преди очакваното!

  Влязох и обходих често използваните от мен функционалности и смея да твърдя, че работата с електронния клон е значително по-приятна и удобна. Разбира се, имам и някои забележки, но се надявам, че екипът на банката е отворен към такива, а електронния банков клон е негов активен проект.

  С благодарности,
  Валери Дачев.

 6. super! razgledah helpovete, koito naistina sa mnogo dobri

 7. Само след няколко часа ще стане ясно дали наистина сте се вслушали в думите на клиентите. Пожелавам ви да е така.

 8. Аз също! Ползвам го от месеци и все още има неща, които продължават да ме спъват и да ме карат да влизам наново и наново след съобщение за "Изтекла сесия". Дано са оправени!

 9. :) Прекрасно. Любопитен съм да видя резултата!!!!

Коментирай