Наскоро публикувахме една анкета тук в блога на ПИБ, в която Ви питахме дали бихте ползвали електронни извлечения. Почти 100% от отговорилите бяха твърдо „за”. Ето че новата услуга е вече факт и можете да я ползвате на адрес https://my.fibank.bg. Приложението ще Ви даде достъп до отчетността по разплащателните Ви сметки и сметките към кредитните Ви карти. Системата е лесна за ползване и дава цялостна информация за постъпленията и разходите по партидите, като можете сами да задавате период на извлеченията, а също така и някои други критерии за сортиране. Накратко – това е най-бързият, лесен и достъпен начин да следите парите си по всяко време, без да прилагате особени компютърни умения. По Ваше желание можете да се регистрирате за получаване на извлеченията на предварително зададен от Вас e-mail. Всяка сутрин ние ще изпращаме всички транзакции от предишния ден на посочен от Вас един или повече e-mail адреса.

new-1

На страницата за електронни извлечения има лесно достъпно и разбираемо помощно меню, което би Ви помогнало да се регистрирате и да ползвате приложението. Ето и как става – влизате на адрес http://my.fibank.bg, който е достъпен и през официалния сайт на банката и избирате меню регистрация, за да изведете съответната форма. Попълвате нужните данни и получавате потребителски номер, който е добре да запомните, за да потвърдим Вашата регистрация по-лесно, но не е задължително. След което трябва да посетите един от нашите офиси, ние потвърждаваме заявката и вече можете да ползвате най-актуалната ни услуга. Ако въпреки това тази регистрация Ви утежнява, отидете в най-близкия за Вас офис и нашите служители ще свършат работата вместо Вас, след което ще имате достъп до приложението. Вече ползвайки услугата, ще можете да редактирате настройките й от личния си компютър. Пробвайте, напълно безплатно е!

Коментари

  1. pravia si 3 pati registracia iskam vremena parola i taka nemoga da polucha i da si proveriavam izvlecheniata po smetka

  2. Здравейте, г-н Нейков, С какво можем да помогнем?

  3. ne sam dovolen pri svarzvane i informaciai ne mi se pomogna

  4. Здравейте, г-н Иванов, Ако използвате услугата "Моята Fibank" (my.fibank.bg), отчетите на всички свои сметки можете да разгледате от меню "Извлечения" -> "Отчет по сметка". Необходимо е да определите срока, за който искате да направите справка, като ограничението е 30 дни, т.е. ако желаете да разгледате отчетите за последната година, ще е необходимо да направите 12 различни заявки за тези дни от годината. Ако имате регистрация в нашия Виртуален банков клон (e-fibank.bg), справката можете да направите от "Справки" -> "Отчети по сметки". Ако можем да помогнем с още нещо, не се колебайте да ни пишете. Лек и успешен ден!

  5. В електронното банкиране предлагате извлечения по кредитни карти,но не и по дебитнита трябва.Извлеченията по дебитни карти в някой от офисите ли мога да получа?

  6. Здравейте, г-н Михов, Благодарим и на Вас за добрите думи. Поздрави от екипа на Fibank и приятен ден!

  7. Онбовеният портал на ПИБ е много добър! Много лесно се работи с него. Преводите с token- устройството стават много бързо и са сигурни. Само така!!!

  8. Здравейте, г-жо Димитрова, Благодарим Ви за комплимента! Радваме се, че услугата Ви е полезна. Поздрави и успешен ден! :-)

  9. Много съм доволна,голямо облекчение е,така всеки момент можеш да си направиш справка.БЛАГОДАРЯ за улеснението ! За мен Fibank e най добрата в BG,никога не съм имала трудности и при обслуване в клоновете.

  10. Супер яко е! Ползвам тази услуга и съм много доволен, тъй като спестява време. Само така!

Коментирай