Как да кандидатствам за кредитна карта?

И преди сме обсъждали какви са предимствата на кредитната карта. Още едно, което можем да прибавим към списъка, е, че за кредитна карта се кандидатства изключително лесно. Не се налага дори да посещавате клон на банката, за да подадете искане. Това можете да направите в нашия сайт.

Попълването на формата за кандидатстване ще Ви отнеме само няколко минути. На нас след това ще са ни необходими няколко работни дни, за да разгледаме искането Ви и да се свържем с Вас. Три дни (за София и пет за страната) след получено одобрение новата Ви кредитна карта ще Ви очаква в избрания от Вас клон наш клон. Там ще Ви помолим да попълните декларация за икономическа свързаност с други лица (която можете да изтеглите от сайта ни и да попълните преди посещението си). И това е всичко. Не са необходими допълнителни документи, а само няколко минути пред компютъра или със смартфон или таблет в ръка и едно посещение до наш клон.

А ако сте непрекъснато в движение и нямате възможност да попълните искането в сайта ни, можете да се свържете с Контакт центъра на Fibank и наш специалист ще го попълни заедно с Вас по телефона. Телефоните на Контакт центъра ни са:

*bank (*2265) за всички оператори на цената на разговор в мрежата;

080011011 - безплатен за абонати на стационарните услуги на Vivacom.

Снимката е на Ed Ivanushkin.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

 1. Здравейте,
  Клиент съм на банката съм повече от 12 години. Възмутена съм, че отказвате да издавате кредитна карта VISA - класик. Моля, посочете причините за отказа. Губите един лоялен клиент!
  .

  1. Здравейте! Само колегите от Банкиране на дребно, с които сте разговаряла, които са ви изпратили тази информация за отказ, биха могли да споделят какви са причините.

 2. искам да кандидатствам за кредитна карта

  1. Здравейте, г-жо Атанасова. Можете да кандидатствате за кредитна карта чрез формата на нашия сайт https://www.cards.fibank.bg/ или като се свържете с нас на (*2265), където наш служител ще Ви съдейства с попълването на заявката; както и на място в клон на Fibank.

 3. Здравейте, какви са изискванията за издаване на кредитна карта?

  1. Здравейте, ето тук можете да се запознаете с условията по различните кредитни карти: http://fibank.bg/bg/kreditni-karti/page/128 Информация относно изискванията могат да Ви дадат колегите във всеки един клон на Банката. Успешен ден! :) Поздрави, Екипът на Fibank

 4. Zdr kak da kandidatstvam za kreditna karta opitax i nestava

  1. Здравейте, г-жо Иванова, Можете да кандидатствате за кредитна карта по един от следните начини: - като подадете онлайн искане - процедурата е подробно описана в тази статия; - с обаждане на телефон *bank (*2265) и наш служител ще Ви съдейства с попълването на заявката; - на място в клон на Fibank. Поздрави, Екипът на Fibank

 5. mnogo sam dovolen ot do se ga6nata mi i iskam o6 e 1

 6. Здравейте,искам да попитам дали мога да кандидатствам за кредитна карта при минимален осигурителен доход?

Коментирай