Как да кандидатствам за кредитна карта?

И преди сме обсъждали какви са предимствата на кредитната карта. Още едно, което можем да прибавим към списъка, е, че за кредитна карта се кандидатства изключително лесно. Не се налага дори да посещавате клон на банката, за да подадете искане. Това можете да направите в нашия сайт.

Попълването на формата за кандидатстване ще Ви отнеме само няколко минути. На нас след това ще са ни необходими няколко работни дни, за да разгледаме искането Ви и да се свържем с Вас. Три дни (за София и пет за страната) след получено одобрение новата Ви кредитна карта ще Ви очаква в избрания от Вас клон наш клон. Там ще Ви помолим да попълните декларация за икономическа свързаност с други лица (която можете да изтеглите от сайта ни и да попълните преди посещението си). И това е всичко. Не са необходими допълнителни документи, а само няколко минути пред компютъра или със смартфон или таблет в ръка и едно посещение до наш клон.

А ако сте непрекъснато в движение и нямате възможност да попълните искането в сайта ни, можете да се свържете с Контакт центъра на Fibank и наш специалист ще го попълни заедно с Вас по телефона. Телефоните на Контакт центъра ни са:

*bank (*2265) за всички оператори на цената на разговор в мрежата;

080011011 - безплатен за абонати на стационарните услуги на Vivacom.

Снимката е на Ed Ivanushkin.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. zdraveite!
    bih iskala da popitam ako kandidatstvam za preizdavane na kreditna karta,koqto ne sam polzvala poveche ot godina za kolko vreme shte e gotova.

    1. Здравейте, Картите се подновяват автоматично и се изпращат в клона, в който сте подали първоначално "Искане за издаване на кредитна карта" - след 20 число на месеца, в който картата изтича. Поздрави, Екипът на Fibank

  2. Здравейте, като ваш нов клиент бих искал да попитам какви са изискванията за издаване на кредитна карта с определен лимит, освен пълнолетие и трудов договор . Под какъв принцип се разглеждат документите за одобрение.

    Благодаря ви предварително !

    1. Здравейте, Борис, Всяко едно искане за издаване на кредитна карта се разглежда индивидуално от наш специалист. Под внимание се вземат данните за Вас и различните параметри, които сте посочили за картата. След подаване на искането наш кредитен специалист ще се свърже с Вас в най-кратък срок. Можете да кандидатствате за кредитна карта във всеки един наш клон или офис, като подадете онлайн искане през сайта ни или като позвъните на тел: *2265. Поздрави от нашия екип! :)

  3. Исках да Ви попитам, дали ще мога да кандидатсвам за кредитна карта (Visa) без да съм пълнолетен. Имам лична карта (на 16г.).

    1. Здравейте, за да кандидатствате за кредитна карта, е необходимо да имате навършени 18 години, т.е. да сте пълнолетен. Поздрави, Екипът на Fibank

  4. бих искал да попитам защо като попълня всички полета правилно но накрая само потваърждаването на декларацията все излиза червено и не стажа нищо няколко пъти попъвах формуляра и нищо

    1. Здравейте, Съветваме Ви да позвъните на телефон: *bank (*2265). Колегите ще Ви съдействат максимално при попълването на формуляра. Поздрави, Екипът на Fibank

  5. Как се кандидатсва за кредитна карта собствени средства онлайн,трябва в графата за кредитен лимит да не попълвам нищо и трябва ли да съм се усигурявам в България последните 6 месеца за да не получа отказа.Повтарям че искам да е Виза класик кредитна карта с мои средства.

    1. Здравейте, г-н Пеев, Извиняваме се за забавянето на отговора. При промяна на искането от карта за лоялни клиенти към друг вид карта се прави оценка на кредитоспособността на клиента, за която осигурителния доход е важен. Ако желаете да използва кредитна карта със собствени средства (с неснижаем остатък), то там не правим кредитен анализ. Поздрави, Екипът на Fibank

Коментирай