Първа инвестиционна банка актуализира своята тарифа за всички международни дебитни и кредитни карти: Maestro, VISA Electron, VISA и MasterCard от 1 август 2008 г.

НАМАЛЕНИЕ НА ТАКСИТЕ

ПИБ намалява таксата за теглене на пари с дебитни карти от банкомат в чужбина от 2 Евро + 1% от сумата на 3 лв. + 1% от сумата. За своите клиенти с дебитни карти ПИБ запазва безплатно тегленето на суми в брой на своите банкомати и променя таксата за теглене на пари от банкомат на друга банка в България от 0,30 лв. на 0,60 лв.

БЕЗПЛАТНА ПРОМЯНА НА ПИН-код

Клиентите на ПИБ с дебитни и кредитни карти ще могат безплатно да променят своя ПИН-код на банкоматите на банката, както и да проверяват текущото си салдо на банкомат без такса.

ЕКСПРЕСНО ИЗДАВАНЕ НА ДЕБИТНИ И КРЕДИТНИ КАРТИ

ПИБ улеснява допълнително своите настоящи и бъдещи клиенти, като прави възможно експресно издаване на международни дебитни карти Maestro и VISA Electron - до един работен ден за София и до три за страната срещу такса от 20 лв. Експресното издаване на карти VISA и MasterCard е в рамките на два работни дни за София и три за страната, като таксата е 50 лв.

Подробна информация относно промените по тарифата на банковите карти може да се намери от първи август във всеки офис на Първа инвестиционна банка или на www.fibank.bg

ПИБ е първата банка, която предложи международни дебитни карти на българския пазар и е сред водещите банки в България по брой ПОС устройства и банкомати в страната, като към 30 юни 2008 г. броят на ПОС терминалите надхвърля 7000, а на банкоматите - над 600.

Коментари

  1. Здравейте, г-н Йосифов, По повод на Вашия коментар бих искал да обърна внимание, че освен цитираната от Вас промяна, касаеща увеличението на таксата за теглена на пари в брой от банкомат на друга банка в България, ПИБ е намалила или премахнала други такси. Все пак е от съществено значение фактът, че таксите за теглене на пари в брой от банкомат на друга банка в България на ПИБ остават едни от най-ниските в страната, като същевременно предоставяме възможност за безплатно теглене от една от най-големите АТМ мрежи в България - над 600 банкомата на най-атрактивни локации. Поздрави, Никола Бакалов, Директор "Картови разплащания"

  2. Намалението се отнася за чужбина. Това с 0,60лв е допълнителна информация за теглене в БГ, до колкото виждам. А как се е стигнало до тази цена е друг въпрос :)

  3. E голямо намаление :

    "и променя таксата за теглене на пари от банкомат на друга банка в България от 0,30 лв. на 0,60 лв."

    С елементарно познание по математика бих казал че увеличението е 100%. И моля ви не се оправдавайте че това било изискване на други банки!!!!!!!

Коментирай