Debit MasterCard от Fibank получи отличието за „Картов Продукт на потребителите”, присъдено от годишните награди на списание b2b Magazine.

За трета поредна година в рамките на финансовия форум - Card Payments Forum Sofia 2015,  списание b2b Magazine отличи работата на банките и фирмите в сферата на електронните, картовите и безконтактните плащания. Във фокуса на тазгодишното издание на форума бяха финансовият сектор в България през 2015 г., тенденции и сигурност на картовите продукти, online разплащания, новости в мобилните приложения и платформи.

Бизнес изданието връчи специални отличия в три категории: награда „Най-добър банков продукт на 2014”; награда „Най-иновативен финансов продукт на 2014”; отличие „Картов продукт на потребителите”. Събитието се проведе на 16 април 2015 г. в София.

Anna Angelova

На снимката: Анна Ангелова – Заместник-директор „Картови разплащания” във Fibank получава наградата „Картов продукт на потребителите”

Картата, която не познава граници - Debit MasterCard от Fibank, бе избрана за „Картов продукт на потребителите”  чрез гласуване от български  журналисти, които пишат на финансова тематика.

Клиентите на Fibank предпочитат Debit MasterCard от Fibank, заради удобството и сигурността, които тя им предоставя. С нея те:

  • теглят без такса от всички банкомати в страната;
  • плащат без такса на ПОС устройства в търговските обекти в България и чужбина;
  • пазаруват в интернет и плащат в търговски обекти, които обичайно изискват плащания с кредитна карта;
  • извършват безконтактни плащания;
  • заплащат автоматично комунални услуги;
  • участват в програмата ни за лоялност – YES.

Притежателите на Debit MasterCard от Fibank имат възможност още да: следят онлайн движенията по банковата си сметка чрез регистрация за системата ни за електронни извлечения и услуги Моята Fibank и мобилното ни приложение Fibank; да кандидатстват за овърдрафт в размер до 5 пъти месечните постъпления по сметка им; издадат Debit MasterCard като основна или допълнителна карта.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай