Fibank подкрепя заслужили български артисти и талантливи студенти

Fibank (Първа инвестиционна банка) продължава съвместното си сътрудничество със Съюзa на артистите в България (САБ) за осигуряване на достойни старини на заслужили български артисти. Проектът е част от социалната програма на Съюза на артистите в България, който се осъществява с подкрепата на Fibank. Той беше представен от Илона Станева директор „Маркетинг и реклама” на Fibank Председателя на САБ – г-н Христо Мутафчиев.

Fibank_SAB

Г-жа Илона Станева сподели, че проектът е започнал преди три години. Тогава банката реализира кампания – Едно послание Fibank – засне известни български актьори, които отправиха послание в ефир, четейки произведения от българската литература. Докато снимат клиповете Христо Мутафчиев споменава, а от разговор на разговор идеята за създаване на социален фонд към САБ става факт. “Вече втора поредна година продължаваме да подкрепяме този създаден фонд”, каза г-жа Станева и посочи, че подкрепата е и финансова, и морална.

Председателят на Съюза на артистите в България (САБ) Христо Мутафчиев благодари за това вече трайно сътрудничество с Fibank. С помощта на банката през 2015 г. 19 пенсионирани актьори са получавали добавка върху пенсията им, a още 8 студенти са получили средства като стипендии. Съвместната инициатива на Fibank и САБ ще продължи да помага и през настоящата 2016 г.

По този начин Първа инвестиционна банка продължава своята дългогодишна корпоративна социална отговорност в подкрепа на българската култура и образование.

Споделете с приятели

  • във Facebook
  • в Twitter
  • в Google+
  • в LinkedIn
  • в Pinterest

Очакваме първия коментар :)