Как да кандидатствам за кредитна карта?

Как да кандидатствам за кредитна карта?

И преди сме обсъждали какви са предимствата на кредитната карта. Още едно, което можем да прибавим към списъка, е, че за кредитна карта се кандидатства изключително лесно. Не се налага дори да посещавате клон на банката, за да подадете искане. Това можете да направите в нашия сайт.

Попълването на формата за кандидатстване ще Ви отнеме само няколко минути. На нас след това ще са ни необходими няколко работни дни, за да разгледаме искането Ви и да се свържем с Вас. Три дни (за София и пет за страната) след получено одобрение новата Ви кредитна карта ще Ви очаква в избрания от Вас клон наш клон. Там ще Ви помолим да попълните декларация за икономическа свързаност с други лица (която можете да изтеглите от сайта ни и да попълните преди посещението си). И това е всичко. Не са необходими допълнителни документи, а само няколко минути пред компютъра или със смартфон или таблет в ръка и едно посещение до наш клон.

А ако сте непрекъснато в движение и нямате възможност да попълните искането в сайта ни, можете да се свържете с Контакт центъра на Fibank и наш специалист ще го попълни заедно с Вас по телефона. Телефоните на Контакт центъра ни са:

*bank (*2265) за всички оператори на цената на разговор в мрежата;
080011011 – безплатен за абонати на стационарните услуги на Vivacom.

Снимката е на Ed Ivanushkin.

Споделете с приятели

 • във Facebook
 • в Twitter
 • в Google+
 • в LinkedIn
 • в Pinterest

Коментарите по темата

 • Борис Чакъров
  06.04.2015 @ 14:47

  Здравейте, като ваш нов клиент бих искал да попитам какви са изискванията за издаване на кредитна карта с определен лимит, освен пълнолетие и трудов договор . Под какъв принцип се разглеждат документите за одобрение.

  Благодаря ви предварително !

  • Custumer Support
   06.04.2015 @ 14:57

   Здравейте, Борис,
   Всяко едно искане за издаване на кредитна карта се разглежда индивидуално от наш специалист. Под внимание се вземат данните за Вас и различните параметри, които сте посочили за картата. След подаване на искането наш кредитен специалист ще се свърже с Вас в най-кратък срок.
   Можете да кандидатствате за кредитна карта във всеки един наш клон или офис, като подадете онлайн искане през сайта ни или като позвъните на тел: *2265.

   Поздрави от нашия екип! 🙂

 • zornica kraleva
  20.05.2015 @ 15:48

  zdraveite!
  bih iskala da popitam ako kandidatstvam za preizdavane na kreditna karta,koqto ne sam polzvala poveche ot godina za kolko vreme shte e gotova.

  • Custumer Support
   20.05.2015 @ 16:01

   Здравейте,
   Картите се подновяват автоматично и се изпращат в клона, в който сте подали първоначално “Искане за издаване на кредитна карта” – след 20 число на месеца, в който картата изтича.

   Поздрави,
   Екипът на Fibank

 • Моника Петрова
  20.05.2015 @ 17:38

  Мой близък е клиент на Вашата банка. Изгубил е дебитната си карта, но тъй като е трудно подвижен уплъномощи лице с нотариално заверено пълномощно (проверено от служителите на банката) да подаде заявление за издаване на нова дебитна карта, както и изрично в пълномощното е записано да получи картата след като бъде издадена, включително и при изтичане срок на валидност на същата. От служителите на банката бе обяснено, че може да бъде подадено само заявление, а получаването следва да бъде лично от титуляра на сметката.
  При така описаната ситуация бих искала да Ви попитам:
  1. След като се поставя въпросното ограничение по отношение на получаването на картата предлага ли банката услуга, аналогична на услугата на нотариусите за домашно посещение, за предаване лично на картата на титуляра на сметката, към която тя е издадена?
  2. какви действия според вас следва да предприемем за получаването на вече издадената нова дебитна карта?

  • Custumer Support
   21.05.2015 @ 9:21

   Здравейте, г-жо Петрова,
   Получаването на дебитни карти е възможно единствено лично – от титуляра.
   Решението, което можем да Ви предложим, така че да не се налага Вашият близък да посещава офис/ клон на Банката, е да подадете искане за издаване на допълнителна карта на Ваше име по сметката на титулярът. За това е нужно да представите нотариално заверено пълномощно за издаването на допълнителна карта.

   Поздрави,
   Екипът на Fibank

 • Stanislav
  28.05.2015 @ 17:00

  Как да разбера дали картата ми е готова?

  • Custumer Support
   29.05.2015 @ 19:37

   Здравейте,
   Картата Ви се подновява автоматично след 20 число на месеца, в който изтича и се изпраща в клона издател.
   Ако срокът й на валидност е до края на този месец, би трябвало вече да Ви очаква 🙂

   Поздрави,
   Екипът на Fibank

 • Диляна Александрова
  26.08.2015 @ 9:46

  Здравейте,
  На 14.08 се обадих, за да проверя дали мога да кандидатствам за увеличение на лимита на кредитната си карта. Ваша служителка ми предложи да кандидатствам за нова карта при промоционални условия и аз приех. Трябваше да получа отговор, дали съм одобрена до 5 работни дни (въпреки че съм от София и би следвало да е до 3, както пишете на сайта Ви), но досега никой не си е направил труда да ми се обади, поне за да ми откаже, ако не друго. Това е крайно неуважение към клиент, който използва услугите Ви от 9 години!
  Само за сравнение, съпругът ми е клиент на друга банка и всяка година кредитният му лимит се увеличава АВТОМАТИЧНО с минимум 1000 лв., без да се налага да кандидатства дори, пък какво остава да се обади и да остане без отговор!

 • Тодор Иванов
  16.11.2015 @ 12:23

  Здравейте,
  на 4-ти ноември пуснах онлайн запитване за кредитна карта.
  Кога ще получа информация дали съм удобрен ?

  • Custumer Support
   16.11.2015 @ 15:33

   Здравейте, г-н Иванов,
   ще направим справка по Вашето запитване. За нея ще са ни необходими Вашите данни – 3 имена и ЕГН, които да ни изпратите на имейл: marketing@fibank.bg
   Оставаме на разположение.

   Поздрави,
   Екипът на Fibank

 • Иван Янкин
  20.11.2015 @ 23:54

  Здравейте! Колко струва едно издаване на кредитна карта?

  • Custumer Support
   23.11.2015 @ 10:12

   Здравейте,
   издаването на кредитна карта няма такса. При преиздаване таксата е 20 лв, а при експресно издаване – 50 лв. Всички такси можете да видите в Тарифата на Банката – http://fibank.bg/uploads/_Tariff_Bulletin/docs/Tariff.pdf стр. 28

   Поздрави,
   Eкипът на Fibank

 • Мирослава Иванова
  06.04.2016 @ 15:35

  Здравейте,искам да попитам дали мога да кандидатствам за кредитна карта при минимален осигурителен доход?

  • Custumer Support
   07.04.2016 @ 11:10

   Здравейте, г-жо Иванова,
   Всяко едно искане се разглежда индивидуално, така че е най-добре а посетите удобен за Вас офис на Банката и да коментирате въпроса с колега кредитен специалист.
   Поздрави,
   Екипът на Fibank

 • velislav vasilev bogdanov
  02.06.2016 @ 2:03

  mnogo sam dovolen ot do se ga6nata mi i iskam o6 e 1

 • Zoq Ivanova
  22.06.2016 @ 13:51

  Zdr kak da kandidatstvam za kreditna karta opitax i nestava

  • Customer Support
   22.06.2016 @ 13:55

   Здравейте, г-жо Иванова,
   Можете да кандидатствате за кредитна карта по един от следните начини:

   – като подадете онлайн искане – процедурата е подробно описана в тази статия;
   – с обаждане на телефон *bank (*2265) и наш служител ще Ви съдейства с попълването на заявката;
   – на място в клон на Fibank.

   Поздрави,
   Екипът на Fibank