Ути Бъчваров пред FibankNEWS: В готвенето трябва да има свобода

Интервю за FibankNEWS с Ути Бъчваров

Ути, с какво ще изненадаш феновете на твоите рецепти в четвъртата книга от поредицата „Животът е вкусен“?

Това е специално издание. Тази година съвпада и с 20-годишнината на предаването. Опитах се да подбера една квинт есенция от рецепти, подходи към храната, човек да се чувства щастлив с приятели. Надявам се, че при повечето хора, при които сме гостували, се е получила тази амалгама от добрия спомен, вкусната храна, изключителният весел начин, по който ние я приготвяме. С екипа правим винаги всичко в стила на тоталното риалити, никога не сме си позволили да подготвяме нещо предварително. Всичко се прави на място на всяко едно от Новодомските партита. В книгата символиката на числото 20 е запазена, всичко е свързано с 20-годишнината – 20 най-добри десерта, 20 най-добри основни ястия и т.н.

Услугата на Western Union, „Пари за минути“, е достъпна във всичките 155 офиса на Fibank

Интервю с г-н Габриел Сорбо, Регионален вицепрезидент за Южна Европа на Western Union

Г-н Сорбо, Western Union е компания с над 150 години опит в платежните услуги. Fibank наскоро предложи на своите клиенти възможността да извършват бързи парични преводи в партньорство с вас. Какви са очакванията ви за сътрудничеството

Fibank с нов благотворителен календар за 2018 г.

Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своя нов социален проект – благотворителен календар за 2018 г.

Календарът на банката е в подкрепа на кампанията за насърчаване на раждаемостта у нас „Направи го за България“, която се организира от „Движение за национална кауза (ДНК)“.

„Благодаря на приятелите ни от Fibank, които се припознаха в кампанията и застанаха зад каузата ни. Този красив проект стана реалност благодарение на готовността, идеите и творческия ентусиазъм, които те вложиха“, сподели Андрей Арнаудов, основател и председател на ДНК.

Какво означава „Man-In-The-Middle“?

Какво означава „Man-In-The-Middle“ и как да запазим своята сигурност в интернет пространството?

Man-In-The-Middle – (човек по средата) е вид кибер атака, при която хакер се внедрява в комуникацията между две страни – потребители и сървъри.

Той заблуждава участниците, като се представя едновременно и за двете страни без те да знаят това.

По този начин хакерът получава достъп до информация, която двете страни желаят да обменят една с друга. Основните участници обикновено не узнават за това, докато не стане прекалено късно.

Атанас Буров – финансист, дипломат и патриот

Златко Стоянов, Мениджър „Корпоративни комуникации“ във Fibank, представя в Рубриката „История“ мателиал за живота на баннкера Атанас Буров.

Животът и делото на Атанас Буров представляват интерес още по време за неговите съвременници, който не престава и до днес – повече от половин век след смъртта му. Основната причина за това е многоликата личност на Буров, събрала в себе си умел дипломат, успешен политик и банкер и не на последно място – хуманист и патриот.