Вече имаме мобилно приложение – Fibank за iPhone, iPod touch, iPad

Fibank за iPhone, iPod touch и iPadНе ни е чужд изразът „There is an app for that”. Смартфоните бързо заеха важно място в личния и професионалния ни живот. Те вече не само ни свързват със света, но ни улесняват и в много ежедневни ситуации – от проверката на времето до нареждането на превод, докато сме седнали в таксито или четем вестник в кафенето.

Всъщност нашият Виртуален клон отдавна може да се използва от всякакви устройства – можете да банкирате от личния си компютър, от таблета си или от смартфона си навсякъде и във всеки час на денонощието. Време беше обаче да направим банкирането от мобилни устройства още по-естествено. Започнахме с мобилната операционна система на Apple, iOS, която има най-голям дял в мобилните посещения на нашите сайтове и електронни услуги.

Какво може Fibank за iOS? Когато сме в движение и си помислим за своята банка, обичайните най-честите причини са три – търсим клон, търсим банкомат или искаме да видим в какво състояние са сметките ни. Приложението ни е изградено около тази концепция. То ще Ви локализира и ще Ви покаже кои са най-близките клонове на Fibank с работно време, точен адрес и телефон за контакт. Имате нужда от пари в брой? Възможно е най-близкият банкомат на Fibank да е само на няколко метра от Вас – вижте в приложението.

fibankiphone1-1Много полезни по всяка вероятност ще са Ви справките. Чрез приложението можете в реално време да проверите каква е наличността по Вашите сметки. Искате да видите къде сте плащали последно с кредитната си карта? Няма проблеми – справката ще отнеме секунда и ще видите каква е сумата на плащането и къде е направено.

Интегрирали сме и поток от новини от нашия сайт и блог. В приложението можете да следите актуалните ни предложения, както и полезна информация за начините, по които можете да използвате нашите продукти и услуги.

За да се възползвате от пълната функционалност на Fibank за iOS, е достатъчно да сте клиент на банката и да имате издадена дебитна или кредитна карта от Fibank. Така през приложението можете да се регистрирате за „Моята Fibank”. Впоследствие можете да използвате потребителското си име и парола и за вход в десктоп версията на системата „Моята Fibank”, достъпна на https://my.fibank.bg. А ако вече имате регистрация за “Моята Fibank”, можете да използвате нея за вход в приложението.

Fibank за iOS е достъпно за сваляне в iTunes и имаме големи планове за развитието му.

Споделете с приятели

 • във Facebook
 • в Twitter
 • в Google+
 • в LinkedIn
 • в Pinterest

Коментарите по темата

 • Емил Христов
  25.04.2013 @ 0:49

  Това е много добра новина! Надяваме се да стане колкото се може по-бързо, защото наистина си е удобство. 🙂

 • Лало Кирилов
  12.06.2013 @ 11:58

  Надявам се, че скоро ще има приложение и за Windows Phone.

  • 12.06.2013 @ 14:17

   Здравейте, г-н Кирилов.
   Имаме предвид и тази платформа. В момента работим по приложението за Android. Пробвахте ли мобилната версия на Виртуалния ни клон?

 • Лало Кирилов
  19.06.2013 @ 16:02

  Здравейте,

  Приложението е практично, но много има какво да се желае като визия. Може и функционалностите на да се подобрят. С нетърпение очаквам версията за windows phone. Вчера бях приятно изненадан като видях, че българска банка вече има приложение за съответната операционна програма. Тъй като активно ползвам и тяхните услуги, мисля че имат добри приложения, които ПИБ би могла да внедри.

  Поздрави

 • Atanas
  04.07.2013 @ 11:40

  А за Андроид

  • 04.07.2013 @ 12:20

   Здравейте, Атанас!
   Работим и по версия за Android. Ще разкажем повече, когато сме към края на разработката 🙂
   Поздрави и благодарим за интереса!

 • Янко
  05.07.2013 @ 16:18

  Кога се очаква приложението за Anrdoid?

  • 08.07.2013 @ 14:01

   Здравейте, Янко!
   Работим по него и когато имаме готовност, ще споделим повече.
   Поздрави!

 • Никола Пантелеймонов
  06.08.2013 @ 3:06

  Колко още трябва да чакаме в добрия смисъл за приложението за Андроид, все пак има доста собственоци на дроиди, които биха искали да се възползват от приложението, хайде пускайте гооо. :)))

 • Стефан
  08.08.2013 @ 8:25

  Здравейте,

  Искам да попитам дали това приложение ще може да изпълнява в даден момент всички функции на виртуалния клон , или ще остане само с функциите на my.fibank.bg ? И как е прогреса с андроида, кога горе-долу ще има първи бета версии за тест 🙂 искам да се кандидатирам за бета тестер на приложението.

 • Веселин
  08.08.2013 @ 8:51

  Здравейте, активно ползвам интернет банкирането ви и много бих се радвал ако разработите приложението за Андройд скоро.

 • 10.08.2013 @ 11:29

  Здравейте, искам да попитам дали може да очакваме приложение и за Windows Phone?

  • 26.08.2013 @ 12:21

   Здравейте, г-н Цаков!
   Засега сме съсредоточили усилия върху iOS и Android. Докато можем да споделим повече, мобилната версия на Виртуалния ни клон е на Ваше разположение.
   Поздрави!

 • Никола Пантелеймонов
  24.08.2013 @ 8:12

  Какво се случва с приложението? Станахме доста, които сме заинтригувани от него?