Деян Кючуков

Деян Кючуков е завършил английска филология в СУ „Климент Охридски". Притежава редица сертификати по финанси и банково дело от KPMG Consulting. До 1997 работи като преводач и сътрудник последователно в Лигата на международния червен кръст и Центъра за изследване на демокрацията. От 1997 - 2000 работи като зам. директор за България на MBA Enterprise Corps. През следващата година е заемал длъжността Програмен мениджър на КЕЪР България. От 2001 до 2003 работи като Специалист по обучение в KPMG Consulting. От 2003 започва работа в Първа инвестиционна банка, като от 2005 до момента заема длъжността Директор "Микрокредитиране".

Коментари

  1. Искам да попитам дали е възможно да ползвам услугата овърдрафт , ако получавам стипендия 120 лв , които се превеждат по разрешена за овърдрафт карта на вашата банка . Кога най-рано мога да го получа,ако заявя , колко ще е сумата и как ще се връща?

  2. @ Дориан Превалутирането става по курс продава британски лири за деня на Visa. Няма такса за превалутирането. Поздрави, Екип на ПИБ

  3. Здравейте,
    Имам карта Visa Electron в лева и ми предстой да я ползвам в Англия.Интересуваме по какъв курс става превалутирането и има ли такса за това превалутиране?

  4. @ Ивета

    Изпратили сме отговор на зададените от Вас въпроси на електронната Ви поща.

    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  5. Здравейте,аз съм клиент със пресрочие от50 дни,с ипотечен кредит.Интересуваме ако си изплатя пресрочието до 90-ят.ден с лихвите към него, имали опастност да загубя имота,преди тези 90 дни.Ако внеса сега половината сума намаля ли се пресрочието,а до 90-ят.ден остатака?
    Благодаря Ви!

  6. Благодаря за барзия отговор вав случая на мен ми трябват 400 лв а майченството ми е 240лв мога ли да кандидатсвам като обещетението ми се превежда по дебитната карта

  7. @ ваня
    Да, можете да получите овърдрафт по дебитна карта, в случай че обезщетението Ви се превежда по сметка в ПИБ и е в размер минимум 400 лв.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  8. Здравеите интересува ме дали като сам вав майченство мога да кандидатствам за овардрафт имам дебитна карта на пиб.

  9. @ Димитрина
    @ Мария
    Нямаме подобни активи!


    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  10. Здравейте,интересува ме има ли автомобили предлагани от банката от върнатите от лизинк.
    Благодаря предварително.

Коментирай