Деян Кючуков

Деян Кючуков е завършил английска филология в СУ „Климент Охридски". Притежава редица сертификати по финанси и банково дело от KPMG Consulting. До 1997 работи като преводач и сътрудник последователно в Лигата на международния червен кръст и Центъра за изследване на демокрацията. От 1997 - 2000 работи като зам. директор за България на MBA Enterprise Corps. През следващата година е заемал длъжността Програмен мениджър на КЕЪР България. От 2001 до 2003 работи като Специалист по обучение в KPMG Consulting. От 2003 започва работа в Първа инвестиционна банка, като от 2005 до момента заема длъжността Директор "Микрокредитиране".

Коментари

  1. Здравейте,интересувам се от фирмен кредит
    за разрастване на бизнеса какво може да се направи.Или овърдрафт и как се отпуска изобщо .
    С пожелание за приятен ден.

  2. @ Мария Можете да кандидатсвате за удължаване на овърдрафта. За целта трябва да посетите наш офис и да депозирате стандартното искане за овърдрафт, анекс и пълномощно за осигурителни вноски в НОИ. Документите ще ви бъдат предоставени в офиса и могат да бъдат попълнени на място. Поздрави, Екип на ПИБ

  3. Imam owardraft ot va6ata banka v momenta sam v mai4instvo dali 6te moze da mi go prodalvat za o6te 1 godina

  4. Здравейте г-н Кючуков,

    Имам идея за стартиращ бизнес , а по конкретно за регистриране на дружество с търговска дейност , нямам капитал за реализацията на проекта , имам ли реални шансове да получа подходящо финансиране?

    Благодаря ви.

  5. Уважаемо семейство Ядкови, ПИБ АД предоставя различни възможности за финансиране на стартиращ бизнес. За нас ще е удоволствие да обсъдим идеите Ви и заедно да намерим подходящо решение. Моля заповядайте в някой от нашите офиси или оставете свои координати, за да може кредитен специалист да се свърже с Вас. Поздрави, Деян Кючуков, Директор "Микрокредитиране"

  6. Имаме идея да разработим малък хотел в близкото до София село Бистрица , където имаме наследствена семейна къща. Нуждаем се от свежи пари за финансиране на ремонта и закупуване на ново обзавеждане.

  7. Уважаема г-жо Паликарчева , Да, ПИБ АД издава два вида фирмени кредитни карти, предимствата на които ще се радваме да ви обясним на място. Искане можете да подадете на фронт офиса във всеки клон на ПИБ. И при двата вида към фирмения лимит може да се издаде повече от една карта - например за съдружниците, управителя, счетоводителя и т.н., което клиентите намират за много удобно за нуждите на своята отчетност. Поздрави, Деян Кючуков, Директор "Микрокредитиране"

  8. Уважаемо сем. Петкови , Продуктът, който Ви е нужен, е овърдрафтът, отпускан от ПИБ на търговци, ползващи ПОС терминални устройства на Банката. Това е един удобен и динамичен продукт, предназначен за покриване на временен недостиг на оборотни средства. Заповядайте в най-близкия наш офис, за да получите по-конкретна информация оносно тази и други възможности за финансиране . Поздрави, Деян Кючуков, Директор "Микрокредитиране"

  9. Клиент съм на Банката , ползвам фирмена дебитна карта . Мога ли да ползвам подобна, но с кредитен лимит, подобно на кредитните карти на физически лица .

  10. Собственици сме на малък семеен магазин . Имаме разплащателна сметка в ПИБ АД , която е свързана с ПОС-устройство . Дългогодишни клиенти на банката сме и ползваме доста продукти на ПИБ АД .Можем ли да ползваме кредит, с който да покриваме временно недстиг на оборотнни средства?

Коментирай