Деян Кючуков

Деян Кючуков е завършил английска филология в СУ „Климент Охридски". Притежава редица сертификати по финанси и банково дело от KPMG Consulting. До 1997 работи като преводач и сътрудник последователно в Лигата на международния червен кръст и Центъра за изследване на демокрацията. От 1997 - 2000 работи като зам. директор за България на MBA Enterprise Corps. През следващата година е заемал длъжността Програмен мениджър на КЕЪР България. От 2001 до 2003 работи като Специалист по обучение в KPMG Consulting. От 2003 започва работа в Първа инвестиционна банка, като от 2005 до момента заема длъжността Директор "Микрокредитиране".

Коментари

  1. Уважаемо сем. Грънчарови, Моля заповядайте в най-близкия офис на ПИБ или се обадете на телефоните на дирекция Микрокредитиране, за да си уговорите среща с кредитен специалист. При добри показатели Вашият бизнес би могъл да ползва кредит в този размер и без материално обезпечение. В случай, че кандидатствате за обезпечен кредит, това ще ви даде някои допълнителни възможности по отношение на срок, лихвени нива, гратисен период и др., които ще се радваме да обсъдим с Вас. Поздрави, Деян Кючуков, Директор "Микрокредитиране"

  2. Имаме семеен хотел в покрайнините на София-трябват ни около 50 000 лева да го освежим, какво да направим? Къде да отидем? Посъветвайте ни!

  3. Здравейте,
    Искам да Ви попитам, имате ли планове за вбъдеще да смените страницата си на онлайн-банкирането? Откакто минахте на новата система FLEXCUBE, страницата стана много трудна за използване, като към това се прибавя и невъзможността да се следят повече от 15 транзакции наведнъж (ограничение в самата форма за търсене). Да не говорим, че откъм дизайн и “user-friendly” страницата може да отнесе доста критики.

    Благодаря Ви предварително!

  4. Здравейте, г-н Симеонов, При добри финансови показатели на кредитоискателя ПИБ отпуска по програма Микрокредитиране кредити без материално обезпечение в размер до 50 000 лева. Заповядайте в най-близкия наш офис, за да получите повече подробности относно схемите за усвояване и погасяване, срокове и други условия. Поздрави, Деян Кючуков, Директор "Микрокредитиране"

  5. Имам малка фирма за бояджийски услуги - добре върви бизнеса - но искам да си внеса една машинка от Италия за фина шпакловка- около 40 000 лева? Фирмата ми е на печалба, платил съм си данъците и мога да докажа добри обороти. Мога ли да взема кредит без да залагам апартамента си?

  6. Здравейте, г-н Петков, Принципно е възможно да бъде отпуснато финансиране за фирмата на съпругата Ви, например с поръчителство от Ваша страна. Моля Ви да посетите най-удобния за Вас офис на ПИБ и да се обърнете към кредитен специалист за по-подробна информация или да се обадите на телефоните на дирекцията. С пожелание за успех в начинанията, Деян Кючуков, Директор "Микрокредитиране"

  7. Здравейте, ние сме младо семейство, съпругата ми доскоро беше в отпуск по майчинство. Преди няколко месеца тя регистрира фирма и желае да отвори собствено козметично студио - не много голямо. Аз съм ИТ специалист с добри доходи и имаме събрани средства, но не ни достига определена сума. От доста време се интересуваме за начини на финансиране, но тя няма фирмена история и не й дават никакви конкретни отговори. Може ли да кандидатства за финансиране при вас? Ще съм благодарен за всякаква информация.

  8. Пожелавам на господин Кючуков и неговия екип да бъдат все така отзивчиви с клиентите и отдадени на работата си. Впечатленията ми от тяхната дейност са отлични, смятам, че хора като тях трябва да бъдат лицата на една истинска европейска банка.

Коментирай