Първа инвестиционна банка намалява лихвените проценти по ипотечни кредити както за закупуване на недвижим имот, така и за текущи нужди.

Кандидатстващите за кредит ще могат да се възползват и от облекчени изисквания за доказване на доходите си.

Нови лихви

Новите лихви при ипотечните кредити за закупуване на недвижим имот започват от 7,1%, а при ипотечения кредит за текущи нужди - от 7,75%.

Кредитиране до 90% от стойността на имота

При ипотечните кредити за закупуване на недвижим имот клиентите на ПИБ ще могат да се възползват от кредитиране до 90% от пазарната стойност на закупувания имот, а при ипотечения кредит за текущи нужди - до 75% от пазарната стойност на недвижимия имот.

Намалени такси по обслужване

Значително се намаляват и таксите за обслужване на кредита: 1,5% еднократно върху размера на кредита при усвояване и 0,3% годишно върху остатъка от главницата.

Допълнителни облекчения

Първа инвестиционна банка предоставя още едно облекчение - възможност клиентът да получи до 10% от размера на ипотечния кредит под формата на потребителски кредит или кредитна карта.

Ако имате въпроси към текущите промени или желаете да получите допълнителна информация с радост ще отговорим на въпросите Ви и тук в блога на ПИБ

Коментари

  1. Здравейте, г-н Господинов, Най-точен отговор бихме могли да Ви дадем на място в клон на банката, тъй като факторите, които се вземат предвид, са много. Кои са най-удобните Ви наши клонове? Бихме искали да Ви насочим към наш кредитен специалист, който ще отговори на всички Ваши въпроси.

  2. Здравейте, имам потребителски кредит към друга банка, като ми остават около 12 000 евро. Служител съм в МВР и бих искал да попитам, каква ще ми бъде вноската ако рефинансирам кредита си при Вас за срок от 10 години и заем от 17 000 евро.

  3. Здравейте, Петя, Разбира се, заповядайте в наш клон, за да обсъдим възможностите. Ако ни е ориентирате кои са Ви по-удобни, ще Ви насочим и към наш кредитен специалист. Той ще Ви обясни процедурите и таксите, тъй като те зависят от конкретния договор. Лек и успешен ден!

  4. Здравейте,
    Имам ипотечен кредит в ПИБ - срока на погасяване е 20 год. Каква е таксата за преразглеждане и имали наказателна лихва, ако искам да ми увеличите месечните такси и намалите периода на 15 год.
    Мерси предварително

  5. Здравейте, Атанас, Ще се радваме да помогнем, но тъй като ни е необходима повече информация, за да можем да Ви дадем конкретен отговор, бихте ли посетили някой от нашите офиси? Ако ни ориентирате кои са Ви най-удобни, ще Ви насочим към колега, с когото да обсъдите възможностите. Благодарим предварително! Лек и успешен ден!

  6. искам да изтегля ипотечен кредит нужни са ми 23000лева като аз разполагам с останалите 17000 за 15 години каква ще ми бъде лихвата и съответно вноската другото което ме интересува заплатата ми е 500 лева като ме осигуряват на минималната това пречка ли е благодаря предварително

  7. Здравейте, Свилена, Необходими са до пет дни след като предоставите всички необходими дни, за да се изготви становище. Самото усвояване на кредита зависи от изповядването на сделката, което зависи от Службата по вписванията. Лек и успешен ден!

  8. КОЛКО ВРЕМЕ ТРАЕ "ОДОБРЯВАНЕТО" - РАЗГЛЕЖДАНЕТО НА ДОКУМЕНТИТЕ, ПРОВЕРКАТА НА КРЕДИТОИСКАТЕЛЯ, ОЦЕНКА НА ИМОТА И В КАКЪВ СРОК СТАВА САМОТО ПРЕВЕЖДАНЕ НА ИСКАНАТА СУМА ПО СМЕТКА НА ПРОДАВАЧА

  9. Благодаря за информацията. Ще потърся повече информация чрез сайта и колегите в офисите. Успех.

  10. Здравейте, г-н Колев, Можем да Ви предложим ипотечни кредити с фиксирана лихва за определен период от време - 12 месеца или 36 месеца. За останалия срок на кредита лихвата е формирана на база БЛП или БЛПкс, увеличен с надбавка. Базов лихвен процент /БЛП/ е променлив лихвен индекс и зависи от вида валута и пазарните лихви за нея. БЛПкс е Базовият лихвен процент, коригирант с коефициент за пазарна среда. Когато определяме условията за кредитиране, изготвяме индивидуален финансов рейтинг, като вземаме предвид добрата клиентска история в банката. Разгледайте нашите предложения за кредити в нашия сайт. Винаги можете да се обърнете към нашите кредитни специалисти, за да Ви помогнем с по-точна информация. Лек и успешен ден!

Коментирай