AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте, г-жо Йонкова, Бихме искали да Ви препоръчаме две наши услуги. Едната е My Fibank. Тя е справочна - чрез нея можете от всеки компютър с връзка с интернет да проверявате движения по сметки, плащания с карти, оставащ лимит по кредитна карта, минимална вноска по кредитна карта и други. Повече за услугата можете да научите тук. Тя е безплатна и много удобна, а с регистрацията за нея се отказвате и от извлеченията, тъй като всичката необходима Ви информация се съдържа в My Fibank. Допълнително можете да настроите услугата така, че да получавате на своята електронна поща електронни извлечения. Втората услуга е нашият Виртуален клон. Той също е електронна услуга, чрез която можете да извършвате активни банкови операции - да нареждате преводи, да закупувате валута, да откривате депозитни сметки и други. Чрез него можете да правите и справки за своите средства в банката. Повече за него можете да научите тук. Имайте предвид, че не можете да нареждате преводи от своята кредитна сметка. С нея можете да разполагате единствено чрез своята кредитна карта - като плащате с нея при търговци или в интернет. Заповядайте в най-близкия наш клон, за да Ви разкажем подробно за двете услуги и да Ви помогнем с регистрацията за тях. Приятен ден и поздрави от екипа! :-)

 2. Здравейте,
  бих искала да попитам следното:
  как мога да правя проследяване на движенията и салдата по кредитната си карта, също така бих искала дамога да правя разплащания и преводи от нея?Ще ми кажете ли как е възможно да стане това и да се откажа от получаването на хартиени извлечения?
  Благодаря предварително зо отговора

 3. Здравейте, Марчела, Заповядайте в някой от нашите клонове, за да обсъдим всички възможности и да Ви дадем най-точен съвет. Приятен ден и поздрави! :-)

 4. Моля Ви може ли да ми бъде отпъснат кредит
  Ноември ще навърша 20год. Работя от месец септември вече съм на безсрочен трудов договор. Заплатата ми преминава през Вашата банка.Спешно се нуждая от кредит от 3000 до 5000лв. Работя като диспечерка в
  ОКЕЙ СУПЕРТРАНС Ще съм Ви благодарна ако ми отговорите по i-meil дали имам шанс за кредит който ми е спешно необходим

 5. Здравейте, Иво, Благодарим Ви за коментара и добрите думи. Истината е, че организаторите на класацията "Любимите марки" са се спрели на "призвание", ние само се придържаме към техния избор. Приятен ден и весели празници и на Вас! Поздрави от екипа на Fibank :-)

 6. Здравейте,
  Пиша с най добри намерения.
  Мисля, че в долния абзатц, които е от съобщението публикувано на страницата на банката на мястото на "призванието" би било по подходящо да е "звание" или нещо друго "... ясно, че Първа инвестиционна банка е спечелила призванието „Любима марка в България” в категорията ..."
  Ако бърка, извинете за безпокойството.
  Весели празници на всички служители в най-добрата банка в българия и околноста

 7. Здравейте, г-н Динов, Разбира се, изпратете ни въпроса си на marketing@fibank.bg. Ще получите нашия отговор във възможно най-кратък срок :-) Лек и успешен ден!

 8. Здравейте,

  Бихте ли могли да ми посочите e-mail, на който мога да задам въпрос относно кредитните Ви продукти и условията по тях. Имам определен казус и искам да взема решение, преди да отида във Ваш офис.

  Благодаря Ви предварително!

  Поздрави!

 9. Здравейте, г-н Няголов, Има вероятност някои плащания с картата да се забавят и да се осчетоводят на по-късен етап или пък да имате по-стари задължения, по които да се начислява лихва, което става в края на отчетния период. Много са факторите, които се вземат предвид, затова е и препоръчително да внасяте задълженията си след 20-то число на месеца за последния отчетен период. Разбира се, ако сте сигурни в сумата на задължението и нямате предходни задължения, можете да внесете сумата по картата предварително и така няма да се налага отново да посещавате клон на банката. За всеки случай Ви препоръчваме да се регистрирате или за нашия Виртуален клон, или за My Fibank. С помощта на двете услуги ще можете лесно да следите всички плащания с картата и своите задължения по нея. Имайте предвид, че всеки месец, в който ползвате картата (или в случай че имате стари задължения), трябва да плащате поне минималната вноска, в противен случай картата ще бъде деактивирана. В този смисъл е препоръчително да предвидите начин, по който да внасяте пари по разплащателната сметка на кредитната карта, докато сте в чужбина - например това може да прави Ваш роднина или Вие посредством нашия Виртуален клон. Оставаме на Ваше разположение, ако имате нужда от повече информация или съвет и препоръки. Лек и успешен ден! :-)

 10. Здравейте! Искам да попитам още нещо, което не ми е ясно.
  Да речем, че имам кредитна карта Visa и пазарувам с нея неща за 500 лв. Отивам в банковия клон преди падежа (още преди да е дошла фактура) и погасявам тези пари.
  Една служителка във ваш клон ми каза, че не е хубаво да погасявам по-рано, тъй като после съм щял да получа така или иначе минимална сума за плащане. Едното се водело Захранване на сметка, а другото погасяване. Друга ваша служителка пък ми каза, че няма значение кога покривам задължението.
  Та въпросът ми е - има ли значение кога, ако е предсрочно?
  Също, очертава ми се да съм в чужбина за няколко месеца и смятам кредитната карта да е чиста до заминаването ми, тоест, без задължения. Тъй като ще ми е трудно от там да я захранвам въпроса ми е, тези месеци ще получавам ли известия за плащания? Мисълта ми е, че ще бъде неприятно за някаква служебна такса от 2 лв картата да се блокира и да не мога да я ползвам в чужбина. При някои банки годишната такса се разпределя на всеки месец и е възможно да имаш просрочие независимо, че си на нула - сиреч, нямаш задължения.

Коментирай