AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Привет, г-н Таков, Надяваме се, че рекламата Ви е харесала. Актьорът е Бен Крос и е участвал в много холидувски продукции. За повече информация разгледайте неговия актьорски профил в IMDB. Приятен ден! :-)

 2. Здравейте, г-н Танев, Извинете ни за пропуска. В момента разработваме нов продукт, който по-точно ще отговаря на нуждите на бизнеса. Надяваме се, че съвсем скоро ще можем да Ви го представим, и ще се радваме да чуем мнението Ви. Поздрави! :-)

 3. Моля да ме информирате за името на английския актьор, заснет на вашия рекламен клип с Бербатов!
  Благодаря предварително

 4. е отоговорете и на моят върпос :) защо го избягвате ?

 5. Здравейте! @Тервел Няголов: Благодарим за интересния въпрос. И в този случай можете да разполагате със средствата, като те няма да се олихвяват за престоя си по разплащателната сметка. Едва след изчерпването им ще започнете да използвате парите, отпуснати Ви като кредитен лимит. Нашата препоръка е да превеждате парите по дебитната карта. Така парите Ви ще се олихвяват при 1% на годишна база (така сте получили и кредитната лихва от 0.01 лв.). Освен това ще можете и по-лесно да разполагате с тях - ще можете да ги теглите на банкомат, без да Ви се начисляват таксите, които се отнасят за кредитните карти например. @Милен Христов: Вече е възможно банкирането и през Firefox 4.0. Необходимо ни беше известно време, за да настроим системата за работа с новата версия на браузъра. Срещате ли някакви затруднения? Оставаме на ваше разположение. Лек и успешен ден! :-)

 6. Може ли ъпдейт за проблема с Firefox 4?

 7. Какво се случва, ако имам кредитна карта да речем с лимит 1000 евро, които са непокътнати и някой ми преведе още 1000 евро - примерно, продам нещо в eBay или получа пари от PayPal. Ще имам 1000 евро дебит, който си тегля докато не опра до кредитния лимит ли? Тези пари олихвяват ли се, ако са дебит, както се олихвява изтегления кредит и ако да на какъв процент?
  И още един въпрос, виждам на моя сметка, че имам "Натрупана кредитна лихва:
  0.01". Бих искал да попитам какво означава това? Сметката е разплащателна и има към нея дебитна карта Visa Electron. Парите в нея се олихвяват, правилно ли съм разбрал?
  Благодаря предварително за отговорите :)

 8. Здравейте! По съдба съм клиент на няколко банки в България и често посещавам клоновете им. Признавам, че не е голямо удоволствие чакането и сложните процедури, но пък в ПИБ винаги са ме посрещали радушно и това наистина ви отличава от другите, затова и ви препоръчвам на всичките си приятели. Не е важно само да се свърши работата, а накрая всички да са доволни и усмихнати. Е, това сигурна съм зависи и от двете страни на бюрата. Давайте все така ПИБ! А и добрите и по-негативните отзиви винаги са ценни и във ваша полза.

 9. Зашо премахнахте свободния депозит за юридически лица ?

 10. Здравейте! @Росен Ръждов: В събота клиенти можете да заповядате в клон "Русе" (ул. "Райко Даскалов" 11). Клон "Техномаркет" пък е отворен и през двата почивни дни. @Анастас: Бихме Ви препоръчали VISA Electron. Към настоящия момент с V PAY не може да се плаща в интернет. Друга възможност е и кредитна карта VISA/MasterCard с неснижаем остатък. Тя Ви дава всички преимущества на кредитната карта. Интересното при нея е, че Вие внасяте предварително парите, с които искате да разполагате.

Коментирай